Adelina Pestrițu a născut o fetiță la o clinică privată

adelina_pestritu_sarcina.jpg

Adelina Pestrițu se pregătește să nască în aproximativ două săptămâni
Foto: Instagram

Săptămâna s-a încheiat cu mari emoții pentru Adelina Pestrițu, care a născut vineri (3 august) o fetiță perfect sănătoasă. Bruneta a adus pe lume bebelușul la o clinică privată din București, la care s-a internat pentru ultimele teste încă de la primele ore ale dimineții.

Adelina Pestrițu (31 de ani) a devenit mămică de fetiță, vineri, 3 august, dată care de acum înainte o va sărbători așa cum se cuvine, având o semnificaie specială pentru ea. Bruneta a născut-o pe Zenaida Maria prin cezariană la o clinică privată, unde a fost monitorizată de medicul ei.

adelina.jpg

Adelina pestritu
Adelina, în rezerva de la maternitate
foto: arhiva personală

 

Organizată și atentă la detalii, Adelina Pestrițu s-a pregătit temeinic cu o zi înainte de a intra în sala de nașteri, la un salon, unde și-a făcut manichiura și câteva tratamente pentru ten și piele. Emoționată, vedeta a scris pe blogul ei concluziile la care a ajuns după 9 luni de sarcină pe care le-a traversat cu bine.

Fetița va primi numele Zenaida-Maria

"Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar și poate, în cea mai importantă zi din viața noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10!

Este un sentiment pe care  nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât și Virgil ne simțim copleșiți de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată și avem rol de părinți pentru micuța noastră răsfățată și adorabilă. Este tot ce ne-am dorit și suntem recunoscători pentru că am fost aleși să-i fim părinți! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit și împlinit și am văzut ce se poate naște din iubire", a scris Adelina Pestrițu pe blogul său, la scurt timp de când a adus-o pe lume pe micuța sa.

adelina_pestritu_zenaida.jpg

adelina pestritu virgil zenaida
Micuța Zenaida a venit pe lume perfect sănătoasă
Foto: arhivă personală

 

Adelina Pestrițu a avut o sarcină ușoră 

Adelina Pestrițu poate să răsufle ușurată acum că și-a cunoscut fetița jucăușă din burtică. A rămas cu 14 kilograme, pe care le-a acumulat în sarcină, dar nu își face griji, pentrun că știe că sportul o va ajuta să revină la silueta pe care o avea .

"Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva sechele, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră. (...) 

cantar_adelina.jpg

adelina cantar
Adelina a publicat dovada kilogramelor acumulate în sarcină
foto: arhiva personală

 

Am pornit cam de la 53 kg și am ajuns la 67.1 în ziua nașterii. Un număr pe care îl anticipam încă de la începutul sarcinii și pe care îl consider eu normal și de bun simț. Mi-am făcut și poftele, chiar dacă am fost nevoită uneori să înlocuiesc dulciurile, marea mea slăbiciune, cu fructele", a povestit Adelina înainte de a naște.

Adelina Pestrițu a pregătit botezul în avans

Adelina a pus la punct tot ce ține de pregătirile de botez. Ea a mărturisit că nuntă și ceremonia de creștinare vor fi diferite. Astfel, în luna noiembrie, Adelina îşi va boteza fetiţa, iar rochia de mireasă o va îmbrăca abia în 2019. 

"Vorbim foarte mult despre botez. Avem liste mari. Am discutat despre local, meniuri şi flori. Botezul va avea loc în luna noiembrie, pentru că vor fi câteva luni de la naşterea fetiţei. Chiar dacă va fi puţin frig şi noi iubim căldura, sunt sigură că va fi o petrecere pe cinste. (...) Nunta va avea loc anul viitor. Nu am stabilit exact data. Probabil voi avea două ţinute", spunea Adelina într-un interviu. 

 

Loading...

Citește și