Cum arată Adelina Pestrițu la două zile după ce a născut! Ce vizită surpriză a primit vedeta

adelina_pestritu_2.jpg

Adelina Pestrițu și-a căutat dreptatea în instanță după ce a fost calomniată
Foto: Instagram

Adelina Pestrițu a născut, în urmă cu două zile, o fetiță căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Cu câteva săptămâni înainte de fericitul eveniment, Adelina a anunțat că o precupă deja fizicul ei, după naștere urmând să recurgă la câteva metode de a scăpa de kilogramele în plus pe care le-a acumulat de când a rămas însărcinată. Vedeta a publicat recent pe rețelele de socializare o poză în care i se vede întreaga siluetă, iar admiratorii acesteia i-au spus că arată foarte bine.

La doar două zile după ce i-a dat naștere fetiței ei, Adelina Pestrițu arată foarte bine, așa cum prietenii săi de pe rețelele de socializare au remarcat. Vedeta a primit o vizită surpriză de la doi prieteni, fostul ei coleg de platou mergând la clinica privată unde a născut pentru a o felicita personal. Mădălin Ionescu nu a venit singur, ci însoțit de soția lui, Cristina Șișcanu, și de micuța lor, Petra. 

Adelina a apreciat vizita fostului ei coleg de la Wowbiz și a publicat duminică, pe Instagram, o poză în care apăr ea și cei trei vizitatori ai săi. În imaginea în cauză, vedeta încă poartă cămașa dată de spital, o pereche de dresuri și este complet nemachiată. Acest look a fost apreciat de către admiratorii ei, care i-au spus că arată foarte bine după ce a născut, silueta ei fiind vizibilă în imagine. Se pare că fricile Adelinei legate de kilogramele în plus sunt degeaba! 

adelina_pestritu_dupa_nastere.jpg

Adelina Pestrițu arată foarte bine după ce a născut
Foto Instagram

Admiratorii ei continuă să o felicite pe Adelina pentru fericitul eveniment din viața ei și au apreciat în special modul în care vedeta arată complet nemachiată. Într-o imagine publicată la secțiunea „Story” a Instagramului, fosta prezentatoare tv apărea fără machiaj, în patul din salonul clinicii. Aceasta a ținut să glumească puțin pe seama faptului că încă se află internată în spital și le-a scris un mesaj auto-ironic fanilor ei: „Bună dimineața din Maldive!”

adelina_pestritu_spital.jpg

Adelina încă se află internată în spital, după ce a dat naștere unei fetițe
Foto Instagram

Fetița Adelinei Pestrițu are deja cont de Instagram

Adelina Pestrițu și partenerul ei, Virgil Șteblea, au hotărât că micuța lor deja este în centrul atenției, așa că are nevoie de un cont personal de Instagram. Proaspăta mămică va publica acolo imagini cu micuța, iar contul ei, făcut abia acum câteva zile, a reușit deja să strângă 18 mii de urmăritori. Adelina a urcat deja patru poze, printre care și una în care apărea alături de Vigil și de Zenaida.

adelina_virgil_si_zenaida.jpg

Adelina Pestrițu, alături de Virgil Șteblea și micuța Zenaida
Foto Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu a adus pe lume ieri, 3 august, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere! După ce s-a decis asupra numelui micuței și după ce a organizat deja și botezul, în avans, acum Adelina se gândește cum să dea jos kilogramele nedorite, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Fiind o fire foarte organizată, vedeta preferă să-și facă planuri din timp, pe care să le urmeze cu exactitate, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

  • Fiica Adelinei Pestrițu are cont pe Instagram. Vedeta a avut grijă ca fiica ei să fie prezentă pe rețelele de socializare din prima zi în care s-a născut. Zenaida Maria are deja mii de prieteni care o urmăesc pe această rețea de socializare.