Ce decizie a luat Radu Vâlcan pentru a-i fi aproape Adelei Popescu în timpul sarcinii

radu_valcan_si_adela_popescu.jpg

Ce a decis Radu Vâlcan să facă pentru a-i fi alături Adelei Popescu pe toată perioada sarcinii
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, a aflat în urmă cu puțin timp că va fi tătic pentru a doua oară. Cum moderatorul tv își dorește să-i fie alături soției lui, Adela Popescu, pe toată perioada sarcinii, pentru a nu pierde nicio etapă din frumosul moment prin care cei doi trec, acesta a decis să-și gestioneze timpul liber mult mai bine și să renunțe la mai multe proiecte în care este implicat.

Radu Vâlcan se pregătește deja pentru rolul de tătic, pe care îl va experimenta în curând pentru a doua oară. Până să-și strângă băiețelul în brațe, moment care este preconizat că se va întâmpla în luna decembrie a acestui an, prezentatorul tv a decis să ia câteva decizii importante ce țin de cariera lui, pentru a-și face cât mai mult timp pentru soția lui însărcinată. Moderatorul de la „Insula iubirii” a declarat că se simte extrem de fericit că va mai avea un bebe, deoarece, din perspectiva lui, acesta este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poate simți o persoană.

adela_popescu_si_alexandru.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au un băiețel, pe Alexandru
Foto: Instagram

„Am fost extrem de bucuroși când am aflat, ne doream al doilea copil, așa că știam că e doar o chestiune de timp. Din fericire s-a întâmplat când ne-am propus, așa că motivele de bucurie au fost pe măsură. Este o altă etapă din viața noastră, nu cred că viața ni se va schimba foarte mult, asta s-a întâmplat la primul copil. Te maturizezi, dar evident că este viața pe care ne-am dorit-o amândoi și care ne place cel mai mult! Cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om”, a mărturisit Radu Vâlcan, potrivit celor de la Viva

Prezentatorul tv a decis să-și anuleze o parte din proiecte, pentru a putea fi cât mai mult în preajma Adelei, cu scopul de a putea asista la fiecare etapă a sarcinii.

„Anul acesta o să îmi anulez din proiectele care ar trebui să mă țină departe de casă. E foarte important să fiu alături de Adela și nu vreau să pierd nicio etapă din perioada sarcinii”, a adăugat Radu Vâlcan, care se gândește deja și la cum se vor înțelege cei doi frățiori. „Nu ne temem de gelozii, dar încercăm să-l obișnuim ușor-ușor cu ideea că o să aibă un frățior, să fie pregătit și înțelegător, în măsura în care poate la vârsta lui. Acum este în faza în care îi pupă burtica mamei sale în fiecare zi. Sunt convins că va reacționa bine, lui îi plac mult copiii”, a mai spus prezentatorul tv.

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5