Adela Popescu, cu burtica de graviduță prin Barcelona! Cum se răsfață vedeta

adela_si_radu.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în vacanță în Barcelona
Foto: Instagram

Adela Popescu a terminat de filmat ultima emisiune din acest sezon de la „Vorbește lumea”, iar acum se află într-o binemeritată vacanță. Deși vedeta a povestit, pe blogul personal, că și-a început prima zi de concediu cu activități normale de mămică și soție, precum vizite la piață și grătar în familie, acum Adela se poate bucura de o adevărată vacanță de vis, în Barcelona!

După ce a anunțat că va pleca alături de partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, într-o vacanță romantică în Spania, actrița a mărturisit că se simte vinovată că ea și soțul ei l-au lăsat acasă pe Alexandru, băiețelul lor. Totuși, Adela mai are un bebe în burtică de care să aibă grijă, chiar dacă celălalt micuț este acasă cu bunica. Astfel, Radu și Adela au dorit puțin timp doar pentru ei, mai ales dacă luam în considerare faptul că de acum în colo, când se va naște bebe cu numărul doi, timpul va fi într-adevăr o problemă.

„După doi ani și o singură noapte fără Alexandru, am considerat că e momentul să plecăm undeva doar noi doi.După un calcul simplu mie mi-a rezultat că cel puțin doi ani de acum încolo nu vom mai avea această oportunitate, ținând cont de faptul că e pe drum și “flatiolu”. Dincolo de asta simt că e momentul potrivit și pentru băiețel. Are autonomie, mănâncă bine, doarme toată noaptea, pe mamaie o iubește, o ascultă, și în plus, ca să nu ne mănânce sentimentul vinovăției de vii, imediat după întoarcerea din Barcelona vom pleca pentru două săptămâni în #vacanțaluiAlexandru din Grecia. Noi trei”, a scris Adela pe blogul personal.

adela_popescu_gravida.jpg

Adela Popescu este însărcinată în 4 luni
Foto: Instagram

Cei doi au ales drept destinație de vacanță Barcelona și se distrează vizitând atracțiile turistice și restaurantele, unde ambii se delectează cu delicatesele spaniole. Fiind însărcinată în patru luni, Adela Popescu se bucură din plin de timpul liber și se relaxează alături de soțul ei, prin plimbări lejere în oraș sau prin intermediul masajului la picioare, actrița declarându-se fana acestor „tratamente”. Cei doi își țin la curent și prietenii virtuali și publică pe rețelele de socializare momentele frumoase de care se bucură în concediu. Astfel, Adela a publicat pe contul personal de Instagram și o poză în care i se putea vedea burtica de gravidă, fiind îmbrăcată într-o ținuta mulată. Vedeta pare că nu a luat în greutate, chiar dacă se răsfață cu tot ce poftește.

adela_popescu_masaj.jpg

Cum se relaxează Adela Popescu în vacanță
Foto: Instagram

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1