Adela Popescu face ravagii în bucătărie! Soţul ei a arătat dovada

adela.jpg

adela popescu
Adela Popescu este prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv
Foto: arhivă personală

Dimineţile sunt o adevărată provocare pentru Adela Popescu atunci când vine vorba de bucătărie, iar în weekend cu atât mai mult, toată familia fiind acasă. Sâmbătă, prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv a pregătit o omletă, dar soţul ei nu a arătat rezultatul final, ci dezastrul pe care vedeta l-a lăsat în urmă după ce a gătit. Replica prezentatoarei nu a întârziat să apară şi a fost una tăioasă.

Adela Popescu pregăteşte tot felul de bunătăţi pentru familia ei şi ne încântă de fiecare dată cu imagini care te fac pe loc să ţi se facă poftă de preparatele ei. De data aceasta, Radu Vâlcan a surprins imagini din "culise", cu toate vasele şi ingredientele folosite de Adela la prepararea micului dejun.

adela_bucatarie.jpg

adela popescu bucatarie
Aşa arată bucătăria Adelei după ce vedeta a preparat micul dejun
Foto: arhivă personală

"A făcut Adela o omletă!", a notat prezentatorul în dreptul unei imagini din bucătăria lor, care arată ca după război şi totul este împrăştiat pe blatul de lucru. 

Actriţa nu s-a lăsat şi a dat şi ea o replică tăioasă, care data viitoare îl va face pe Radu Vâlcan să se gândească de două ori înainte de a arăta fanilor ce lasă ea în urmă după ce găteşte. "Mâine să ţi-o faci singur!", s-a rezumat Adela să scrie. 

adela_popescu_mauritius.jpg

adela popescu
Adela Popescu și Alexandru, fiul ei
Foto: arhivă personală

Adela Popescu expermentează mult în bucătărie şi o face mai ales de când are copil. Ea şi Radu Vâlcan sunt părinţii un băieţel în vârstă de 2 ani, pe nume Alexandru, căruia mama lui celebră îi face cele mai sănătoase reţete. 

Loading...

Citește și

  • radu valcan copil alexandru

    Mult timp, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au ținut băiatul departe de ochii curioșilor. Imediat după botez au început să-l arate lumii, iar acum la mai bine de un an de când a venit pe lume, micuțul Alexandru face adevărate ședințe foto cu părinții săi. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul de la "Insula Iubirii" (Antena 1) și-a întrebat fanii dacă băiețelul seamănă cu el, dar răspunsurile i-au întărit convingerile că micuțul este leit mămica lui.

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase şi mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, dar şi în casa lor există discuţii. Prezetatorul de la "Insula Iubirii" (Antena 1) este nemulţumit de numărul produselor cosmetice pe care vedeta Pro Tv continuă să le cumpere pentru a-şi satisface ritualurile de frumuseţe.