Adela Popescu și Radu Vâlcan, primele declarații despre bebeluș

adela_popescu_radu_valcan_cu_alt_copil.jpg

adela popescu radu valcan parinti
În brațe cu bebelușul unor prieteni, semn că Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte nerăbdători să devină părinți
foto: arhiva personală

Cu doar câteva zile înainte să devină părinți, Adela Popescu (29 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani) erau în febra ultimelor pregătiri. Cei doi au fost chiar la un curs unde au învățat fel și fel de secrete despre bebeluși.

Adela Popescu a devenit mămică în dimineața zilei de sâmbătă (11 iunie), cu câteva zile mai devreme decât îi spuseseră medicii. „În principiu, sunt programată să nasc între 14 și 19 iunie, dar am aflat că băieții sunt mai leneși. Sigur, sigur va fi gemeni (referire la zodie, n.r.). Adică nu sigur, dar așa ar trebui. Dorindu-mi o naștere naturală, nu voi ști exact”, a declarat actrița, petnru PRO TV.

Fac reclamă la scutece

Într-un videoclip publicat pe pagina ei de facebook, Adela Popescu îl întreabă pe „scumpu” Radu Vâlcan ce au învățat de la un curs despre îngrijirea copilașilor abia veniți pe lume. „Pielea bebelușului este foarte sensibilă” și „cel mai dezvoltat simț la nou-născuți e cel tactil”, acestea au fost răspunsurile actorului. Clipul a fost realizat de cei doi pentru a promova un brand renumit de scutece pentru bebeluși.

Au promovat și o bancă de celule stem

adela_popescu_banca_celule_stem.jpg

adela popescu banca celule stem
Adela Popescu este deja îngrijorată pentru starea de sănătate a copilului ei
foto: arhiva personală

 

Se pare că cei doi profită la maximum de perioada aceasta, pentru că au acceptat să facă reclamă nu doar pentru scutece, ci și pentru alte produse și servicii dedicate oricăror proaspăt părinți. De curând, Adela a mai făcut un anunț pe pagina sa de facebook. „După o perioadă în care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca, pentru siguranța copilului nostru, să incheiem contractul cu... banca de celule stem numarul 1 în Germania!... Avem încredere și suntem convinși că am făcut cea mai bună alegere”, a mai spus Adela în dreptul reclamei pe care o face acelei firme.

Promovează și un magazin pentru părinți

adela_popescu_radu_valcan_cumparaturi_bebe.jpg

adela popescu radu valcan parinti
Adela Popescu și Radu Vâlcan au acasă tot ce le trebuie pentru bebelușul lor, grație magazinului căruia îi fac reclamă
foto: arhiva personală

 

De asemenea, și în ceea ce privește toate cumpărăturile pentru venirea pe lume a băiețelului lor, Adela și Radu s-au asigurat că vor avea tot ceea ce le trebuie. Cei doi au semnat un contract de publictate și cu un magazin cu tot felul de accesorii pentru bebeluși.

Loading...

Citește și

 • adela popescu radu valcan parinti

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

 • adela popescu gravida 9 luni baietel

  Adela Popescu a intrat în linie dreaptă cu sarcina. Câteva săptămâni o mai despart de întâlnirea cu bebeluşul ei şi deşi burtica i-a crescut vizibil şi o împovărează, actriţa continuă să vină la serviciu şi să intre în direct la emisiune.

 • Adela Popescu (29 de ani) şi Radu Vâlcan (39 de ani) trec prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. La finalul anului trecut, vedeta a făcut marele anunţ că va deveni mămică.

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţă. Actriţa este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Organizată, vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, au stabilit încă de pe acum cine le va creştina băieţelul.

 • adela popescu

  Adela Popescu (29 de ani) și Cove găzduiesc, împreună, emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată la ProTV. Blondina ar face orice pentru a-și satisface telespectatorii, chiar dacă asta ar însemna să se lase tunsă în direct. Adela i-a permis invitatei să îi ia câțiva centimetri buni din lungimea părului.

 • adela popescu

  Adela Popescu se pregătește să-i dăruiască lui Radu Vâlcan primul lor copil, un băiețel, în doar câteva luni. Mama vedetei se numără, cu siguranță, printre cele mai bune prietene ale ei. Este femeia căreia îi cere sfaturi, iar cu privire la sarcină și la viitoarea postură de mămică cine poate fi mai potrivită pentru a o sfătui dacă nu chiar mama sa?!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1