Adela Popescu și Orbit au împărțit mii de zâmbete micuților de la „SOS Satele Copiilor România”

orbit.jpg

Adela Popescu și Orbit au împărțit mii de zâmbete micuților de la „SOS Satele Copiilor România”
Adela Popescu și Orbit au împărțit mii de zâmbete micuților de la „SOS Satele Copiilor România”
Citeste tot despre: 

Ziua Mondială a Zâmbetului, marcată în fiecare an în prima zi de vineri a lunii octombrie, a fost celebrată și în acest an la superlativ de către Orbit România. Cu acest prilej, vineri, 5 octombrie, Orbit a sărbătorit în mijlocul celor de la „SOS Satele Copiilor România”, organizând Ziua Voluntariatului.

Pe scurt, 50 de voluntari din cadrul Mars România au decis să dea o mână de ajutor copiilor și familiilor lor din comunitatea „SOS Satele Copiilor”. Ei au strâns frunzele uscate, au curățat aleile și au pregătit cât mai bine zona pentru lunile reci de iarnă ce vor urma. În paralel, copii locului, împreună cu alți puști din zone defavorizate din apropierea Bucureștiului, au luat parte la ateliere de creatie, dar și la cursuri de igienă dentară. În total, peste 70 de copii au învățat de la specialiști cum să aibă grijă de dinții lor pentru a avea mereu o dantură sănătoasă și un zâmbet strălucitor. 

La eveniment a fost prezentă și vedeta de televiziune Adela Popescu. Ea deține și în acest an calitatea de ambasador special al campaniei  Orbit Dăruiește zâmbete. Adela Popescu le-a vorbit copiilor, printre altele, despre importanța încrederii în propriile forțe, în orice situație, explicându-le avantajele pe care ți le poate aduce o stare de confort absolut în ceea ce reprezinți și în ceea ce poți face.

„Dacă crezi în tine, poți face orice. Poți să cânți, să joci, să fii un părinte mai bun, să le descrețești frunțile celor din jur. Dar mai ales poți să zâmbești și să îi faci și pe cei din jurul să zâmbească”, le-a spus Adela Popescu micuților.

Campania Orbit Dăruiește Zâmbete de anul acesta vine în continuarea a trei ediții de success. În parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Orbit îi va încuraja pe copii să aibă încredere în ei  prin organizarea unor programe de dezvoltare personală. Copiii vor lua parte la activități menite să le dezvolte abilitățile de comunicare, de lucru în echipă și să le crească încrederea în sine.

Și tu poți dărui zâmbete cumpărând gumă de mestecat Orbit. 1% din valoarea oricărui pachet de gumă Orbit achiziționat în perioada 8 Octombrie – 30 Noiembrie 2018 va fi redirecționat către SOS Satele Copiilor. Participă la campania Orbit folosind #daruiestezambete ! Astfel, îi poţi inspira și pe cei din jurul tău să se implice! Pentru mai multe detalii despre campanie, accesează: daruiestezambete.mestecaorbit.ro.

Material sustinut de Orbit

Loading...