Adela Popescu, sfaturi importante pentru mămici. Cum trebuie să vă educați copilul

adela-popescu.jpg

adela popescu, radu valcan
Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Adela Popescu în 2015. Cei doi au un băiețel, Alexandru
foto: arhivă personală

Adela Popescu își încurajează pe instagram prietenii virtuali să încerce un altfel de dialog în relația cu copiii lor. Vedeta a publicat o poză cu îndemnuri mai blânde de comunicare, în detrimentul celor autoritare.

Adela ne arată principiile după care se ghidează atunci când este vorba de creșterea și educarea băiețelului ei. Un exemplu prezent în poza povățuitoare este: „În loc de: Dacă nu mănânci, nu mergem în parc! Încearcă: De îndată ce mănânci, putem pleca în parc.” Sau, în loc de „Nu mai plânge, doar bebelușii plâng! Încearcă: Știu că ești supărat, ai nevoie de o îmbrățișare?”.

Vedeta își  încurajează astfel și urmăritorii să adopte o atitudine neautoritară în relația părinte-copil pentru o mai bună înțelegere și pentru  a asigura armonie în familie.

indemnuri_adela_popescu.png

adela popescu
Acestea sunt mesajele promovate de Adela Popescu pentru creșterea copiilor
Foto:Instagram

Poza este însoțită de descrierea „Aha”, prin care aceasta își arată poziția favorabilă cu privire toate regulile menționate.

Adela Popescu și actualul ei soț, Radu Vâlcan, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului românesc „Iubire și Onoare” în 2010. S-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație, iar la un an de la căsătorie, în 2016, a apărut pe lume și baiețelul cuplului.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1