Adela Popescu a dezvăluit numele fiului nou născut

adela-popescu.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales un nume de sfânt pentru fiul lor nou născut
Foto Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară și după mai bine de două săptămâni, ei au dezvăluit numele băiețelului. Prezentatoarea tv a declarat că după mai mult timp în care ea și soțul ei au stat să se gândească la nume, în final au ales cea mai bună variantă, cea care le-a plăcut cel mai mult. Au ales un nume de sfânt.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au vrut să țină ascuns numele celui de-al doilea fiu al lor, însă prezentatoarea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni tv ce nume au hotărât ei să-i pună.  

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales un nume de sfânt pentru băiețel

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară, iar cel de-al doilea fiu al lor va purta numele Andrei, un nume de sfânt. 

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopțile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok.  Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei.  Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis că mai bine să i se spună „Ardei', decât „Moș Nicolae', a declarat Adela Popescu la Pro tv. 
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1