Adda a cântat într-un picior de Revelion!

adda.jpg

adda depresie potnatala copil alexandru sot
Adda a povestit că nu i-a fost ușor să treacă peste temerile pe care le au tinerele mămici
foto: arhiva personala

Un artist adevărat cântă în orice condiții! Așa a făcut și Adda, care de Revelion a urcat pe scenă într-un picior. Artista a susținut un concert la Caracal, unde a animat atmosfera în noaptea dintre ani.

Haz de necaz! Asta face Adda ( 25 de ani) după ce a fost nevoită să accepte cruda realitate. Artista s-a accidentat la piciorul stâng și a urcat pe scenă încălțată doar cu un bocanc. În piciorul lovit, solista a purtat o cizmuliță din blană, care să o protejeze de frig. Chiar și așa, cântăreața și-a păstrat zâmbetul pe buze și le-a urat fanilor toate cele bune în 2018.

adda.jpg

adda concert crucial picker
Adda a cantat de Revelion deși era accidentată la picior
foto: arhiva personală

"Am cântat și am dansat într-un picior în Caracal. Mă bucur că am început anul pe scenă, cu dreptul. Vă pup pe toți. Stați alături de familie în vacanța asta. E cea mai importantă. La mulți ani, iubire și liniște. Fericirea vine din liniște! Vă îmbrățișez!", a notat cântăreața pe rețelele de socializare.

Artista s-a căsătorit în vara lui 2016 și a devenit mămică în toamna aceluiași an unui băiețel adorabil după care este topită. Adda nu a oferit fanilor imagini cu fiul ei, încercând să-l ferească pentru moment de lumea showbizului autohton. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • La doar 25 de ani, Adda poate spune cu mâna pe inimă că este o femeie împlinită. Şi-a făcut un nume în muzică, are un soţ iubitor şi un copil care îi face fiecare zi mai frumoasă. Şi mai are un motiv de mândrie: în mai puţin de un an a reuşit să dea jos 25 de kilograme, revenindu-şi total după sarcină.

  • catalin rizea adda botez alexandru

    „Cea mai emoționantă zi din viața noastră. Botezul lui Alexandru”, așa a descris Adda ziua în care ea și soțul ei, Cătălin Rizea, l-au creștinat pe micuțul Alexandru.