Acuzații grave referitoare la ultima apariție publică a Stelei Popescu. ”Dacă e adevărat...”

Citeste tot despre: 

Ultimele imagini cu Stela Popescu au fost subiectul unei controverse care a rămas încă în dezbatere publică. Medicul Monica Pop aruncă acum acuzații foarte grave.

După ce Stela Popescu s-a manifestat nervos pe scenă, la ultima apariție publică, specialiștii, cât și oamenii de rând, au concluzionat că regretata actriță ar fi devenit incoerentă din cauza bolii care a răpus-o. Iată că acum s-a născut o altă variantă, lansată de medicul Monica Pop, cea care face acuzații destul de grave la adresa organizatorilor acelui eveniment. 

 ”Aflu că, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes, ci a fost dezinformată și atrasă la o "copie"! În plus, ca nu i-au trimis mașina, că a asteptat câteva ore, toate astea provocându-i o stare nervoasă cu urmările cunoscute!”.

Deci, se pare că nu era incoerentă, și că, în realitate, și-a exprimat revolta de a fi ajuns în altă parte ("de ce m-ati adus aici", "m-am tot îmbrăcat și m-am tot coafat", etc!). Foarte revoltată de ce s-a întâmplat de fapt! Nu era nici un afiș, nicio siglă cu denumirea galei, așa cum s-a spus că se numea! Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat și înregistrat la OSIM! Acolo se pare ca era altceva! Și că au fost premiați și bărbați! Deci, nu era gala femeilor de succes! Dacă e așa, să răspundă cei implicați! Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevăratei Gale a Femeilor de Succes, organizată anual! Dacă e adevarat (și asa pare a fi), cum și de ce nu s-a sesizat nimeni?”, a declarat Monica Pop într-o postare pe Faebook. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1