Acum a început vacanţa pentru Andreea Bănică!

Aşa arăta Andreea Bănică în iulie 2013

andreea banica lucian mitrea vacanta dupa sarbatori
Andreea Bănică
Foto: arhiva personală

Andreea Bănică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, se pot bucura în sfârşit de vacanţă. După ultimele concerte susţinute de artistă în noaptea dintre ani, cei doi au hotărât să -şi ia câteva zile libere. Aşa se face că în timp ce alţii abia acum îşi revin după chefurile de Crăciun şi Revelion, pentru solistă şi partenerul ei distracţia acum începe.

Concertele au curs pentru Andreea Bănică, aşa că la fina lde an după ce a tras linie şi a adunat, a tras concluzia că merită o vacanţă. În această dimineaţă, (vineri, 2 ianuarie), artista s-a urcat în avion şi a plecat undeva să se relaxeze alături de soţul ei. Solista s-a fotografiat în cursa aeriană care o va duce la destinaţia mult aşteptată.

andreea_banica.jpg

andreea banica lucian mitrea vacanta dupa sarbatori
Andreea Bănică nu va mai urca pe scenă câteva zile
Foto: arhiva personală

"Să aveţi parte de un an cu bucurii şi împliniri drăguţilor! ", a scris Andreea Bănică pe contul ei oficial de Facebook. 

Cântăreaţa este căsătorită cu Lucian Mitrea, iubitul ei de 15 ani, care a fost şi impresarul trupei Blondy. Cei doi au devenit părinţi în mai 2009, când solista a născut o fetiţă, pe nume Sofia.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1