Actriţa Diana Cavallioti a primit cel mai frumos mărţişor! A devenit mamă de fetiță

liviu-stefan-700x432.jpg

Foto
Dana Cavallioti a devenit mamă
Foto: Arhivă personală

Actriţa Diana Cavallioti, coprezentatoare a emisiunii „Gala umorului”, de la TVR 2, a primit cel mai frumos mărţişor posibil.

Diana a adus pe lume, joi, 1 martie, o fetiță perfect sănătoasă și spune că va reveni foarte curând alături de actorul Dragoș Huluba pentru filmările celui de-al nouălea sezon „Gala umorului”, neavând intenţia să stea prea mult acasă, sperând într-o recuperare rapidă.

„Am născut aseară o fetiță sănătoasă și nervoasă care a trezit tot spitalul. Cred că va fi cântăreață. Ne vom întoarce împreună la TVR 2 pentru filmări”, a spus gazda emisiunii „Gala umorului”. Se pare că primăvara aceasta a început cum nu se poate mai bine pentru simpatica Actriţă, căci a primit o veste excepţională despre sfera profesională. A aflat ,tot în ziua de 1 martie, că este nominalizată la Premiile Gopo,  la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol principal”, informează radardemedia.ro.

fb_img_1508503359524.jpg

foto protest
Diana şi soţul ei au devenit părinţi pe 1 martie

Diana Cavallioti este considerată una dintre cele mai talentate actriţe aparţinând tinerei generaţii. Ea este cunoscută pubvlicului pentru rolul din „Amintiri din epoca de Aur 2” și totodată pentru rolul Irinei Drăgan din serialul „Cu un pas inainte”. Anul 2017 a fost unul de refeinţă pentru cariera Dianei, căci în acest an a primit o dovadă de apreciere a muncii sale. În 2017, filmul „Ana, mon amour”, în care Diana interpretează rolul principal, a fost distins cu Ursul de Argint pentru ,,Contribuţie Artistică Deosebită în Cinematografie”, în cadrul celei de-a 67-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Loading...

Citește și