Actorul Marius Florea Vizante, operat de urgență după vacanța la schi

marius_florea_vizante_operatie.jpg

marius florea vizante operatie umar
Luni (29 februarie), Marius Florea Vizante a fost operat la umărul stâng, unde suferise ruptură de labrum și cap de biceps segmentat
foto: arhiva personală

Vacanța de la începutul lunii februarie, când Marius Florea Vizante (43 de ani) a fost la schi, în Austria, i-a pus capac. Actorul a avut un accident destul de grav pe pârtie, încă din prima zi. A evitat un copil care i-a ieșit în față, dar și-a distrus umărul stâng din cauza căzăturii. La întoarcerea în țară, Vizante a fost nevoit să se opereze de urgență.

„Mă simt ok acum”, a spus, pentru Click!, actorul, liniștindu-ne că totul s-a terminat cu bine. Actorul i-a îngrijorat pe fani marți (1 martie), când a publicat pe facebook o imagine cu el pe patul de spital. Luni (29 februarie), Vizante a fost operat în spitalul Monza de medicul Gabriel Dinu. Artistul a suferit în urma accidentului de pe pârtia de schi o dislocare a umărului stâng, sau, în termeni medicali, o ruptură de labrum.

După efectuarea tuturor analizelor, medicii au ajuns la concluzia că actorul trebuie operat de urgență. Zis și făcut. În momentul intervenției, însă, lucrurile s-au complicat. Vizante mai avea o problemă medicală despre care nu știuse: cap de biceps segmentat. Așadar, a suportat două operații într-una singură.

Era cât pe ce să se opereze în Austria

marius_florea_vizante_familie.jpg

Marius Florea Vizante sotie fetita
La începutul lunii februarie, actorul Marius Florea Vizante a fost în vacanță în Austria, împreună cu familia sa
foto: arhiva personală

 

„În prima zi de schi am evitat un copil neatent. Ca să nu-l accidentez pe el, am făcut tot felul de mișcări în aer, apoi am căzut. Aveam de mult timp probleme la umărul stâng, așa că acea căzătură a fost gravă pentru mine. Mi-a sărit umărul din loc. Adrenalina de moment m-a ajutat să-l pun la loc, seara am luat un calmant și m-am uns. A doua zi m-am simțit chiar foarte bine, așa că nu mi-am întrerupt vacanța. Acum îmi dau seama că puteam să mă operez și în Austria, pentru că aveam asigurare medicală pentru asta, dar nu mi-am dat seama în primele zile după accident cât de grav e. Abia după ce m-am întors în București am avut dureri îngrozitoare. Două nopți nici n-am putut dormi. Mi-am făcut analizele, radiografii, ecografii și am ajuns la operație. Îi mulțumesc domnului doctor Gabriel Dinu pentru tot ce a făcut”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, actorul Marius Florea Vizante. Artistul a fost externat miercuri (2 martie), după numai două zile de spitalizare.

8 spectacole de teatru au fost amânate până se recuperează actorul

marius_florea_vizante_imagini_spital.jpg

marius florea vizante operatie umar
Marius Florea Vizante zâmbește din rezerva de spital, totuși intervenția a fost dificilă și actorul va avea nevoie de o perioadă de recuperare de minimum 6 săptămâni
foto: arhiva personală

 

Chiar dacă este optimist și se simte foarte bine acum, timp de șase săptămâni Vizante va trebui să-și țină mâna stângă complet imobilizată. Aceste lucru este cu atât mai dificil pentru actor, cu cât el folosea foarte des umărul afectat, pentru că este stângaci. 10 spectacole de teatru au fost suspendate din cauza accidentării sale. Actorul are colaborări cu mai multe teatre din Capitală. Spectacolele „Escu”, „Acasă la tata”, „Elling”, „O scrisoare pierdută” și „Spiritul de familie” de la Teatrul de Comedie, „Filarmonica de comedie” și „Comedii cu Gorobete” de la Teatrelli, „Fantoma, dragostea mea” de la Metropolis, „American Buffalo” de la Teatrul Act și „O scrisoare pierdută” de la Teatrul Bulandra sunt, timp de o lună și jumătate, în vacanță. „Eu joc în mai multe spectacole , în 5 teatre diferite. Vreo 8 spectacole au fost anulate sigur. Am mâna imobilizată într-o atelă, sunt mai comic decât vroiam”, a mai spus Vizante, pentru Click!

Loading...

Citește și

 • Marius Florea-Vizante (40 de ani) a luptat în decembrie '89. Avea 17 ani, a minţit că a făcut armata, a furat o armă automată şi a descărcat-o înspre terorişti. Era un AKM. Spune că n-a nimerit pe nimeni.

 • emilia popescu actrita teatru de Comedie

  Una dintre cele mai iubite actrițe ale României a vorbit despre începuturile carierei și a oferit detalii inedite despre primii săi pași în teatru. Emilia Popescu (49 de ani), angajată a teatrului de Comedie din București, îi datorează totul unui mare actor. El i-a spus prima dată „Ai să faci teatru”. Actrița are astăzi și un mare regret: că nu a vorbit mai des despre primul ei mentor.

 • Să petreci o după-amiază în parc alături de una dintre cele mai mari actriţe din România este o încântare. Să-i cunoşti cele două fiice, pe Cabiria (12) şi pe Isadora (7), de-o isteţime care reuşeşte uneori să te lase fără replică, este un privilegiu.

 • maia morgenstern sexy actrita

  Exact acum un an, Maia Morgenstern (53 de ani) se despărțea de cel de-al doilea soț, medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu, după 13 ani de mariaj. Cu siguranță acest pas nu a fost ușor de făcut, dar actrița a înflorit la propriu între timp.

 • marian ralea actor magicianul abracadabra

  Marian Râlea, actorul care e cunoscut și ca „Magicianul”, datorită emisiunii de divertisment pentru copii pe care a realizat-o din 1991- mai întâi la TVR 1, apoi la PRO TV - mai bine de zece ani - „Abracadabra”, a făcut o mărturisire cu totul neașteptată. Deși nu crede deloc în paranormal și nici măcar în jocuri de noroc, Marian Râlea a recunoscut că a participat la o ședință de spiritism care i-a prezis viitorul.

 • leonard miron homosexual iubit miguel

  Click! anunța în exclusivitate, în toamna lui 2012, că Leonard Miron (47 de ani) iubește un bărbat. De atunci, viața fostului prezentator tv s-a schimbat total. În scurt timp și-a recunoscut public orientarea sexuală și nu s-a mai ascuns de nimeni. Click! a aflat ce face în acest moment Leonard Miron, alături de iubitul pe care-l are de 15 ani.