Abramburica şi Magicianul sunt tată şi fiică pe scenă

8-vedete-1.jpg

2016. Au făcut echipă, pe scenă, şi în piesa ”Mecanica iubirii”, de la Teatrul ”Bulandra”

Emoţii mari pentru Marian Râlea (61 de ani) şi Dana Rogoz (33 de ani), care, de-a lungul timpului, s-au intersectat pentru a treia oară, pe plan profesional! S-au împrietenit în urmă cu 18 ani, la filmările pentru ”Abracadabra”, serialul pentru copii difuzat de TVR şi de PRO TV. Acum trei ani au fost distribuiţi în piesa ”Mecanica inimii”, iar de zece zile îi vedem, în aceeaşi formulă, în ”Proof”, la Teatrul ”Unteatru”.

”Suntem tată şi fiică în spectacolul «Proof» la Teatrul «Unteatru», regia Andreea şi Andrei Grosu. E un moment foarte emoţionant în viaţa mea, aşa că m-aş bucura să îmi fiţi alături”, a scris Dana Rogoz, zilele trecute, pe conturile ei sociale, despre noua piesă în care joacă alături de Marian Râlea şi a cărei avanpremieră a avut loc pe 30 martie. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât ei au reuşit să joace acest spectacol cu casa închisă, biletele, în valoare de 45 de lei, epuizându-se rapid.

Dana a povestit, pe blogul ei, despre acest nou proiect teatral: ”Mi-am dorit foarte mult să joc acest rol. M-a atins de la prima citire subiectul piesei lui David Auburn şi timp de câţiva ani am tot visat la acest proiect de teatru. Iată că “s-au aliniat planetele” cum nu puteam spera mai bine, jucând acest text în compania unor actori extraordinari – Marian Râlea, Florentina Tilea şi Ionuţ Vişan, regizată de minunaţii Andreea şi Andrei Grosu, într-unul dintre teatrele mele favorite din Bucureşti, Teatrul ”Unteatru”. Nu pot să vă explic cât de fericită sunt că joc alături de Marian Râlea. E minunat! Suntem tată şi fiică pe scenă, iar istoria pe care o avem deja împreună sunt sigură că ne ajută fantastic de mult. Repetiţiile au fost foarte grele, poate chiar cele mai grele de până acum pentru mine în teatru. Iar pe 30 martie ieşim la public cu avanpremiera. Emoţiile sunt mari, dar sunt emoţiile acelea bune, constructive. 

 

Dar ei nu sunt la prima colaborare de după serialul ”Abracadabra”, ale cărui filmări au debutat în urmă cu 16 ani. Cei doi actori şi-au mai unit forţele şi talentul şi în spctacolul “Mecanica Inimii”, a cărui premieră a avut loc în urmă cu trei ani, la Bulandra Izvor, în regia lui Chris Simion. Marian Râlea, pe care îl vedeţi şi în serialul ”Fructul oprit”, de la Antena 1, a trceut prin multe necazuri în urtima vreme, pierzându-şi atât mama, cât şi fratele. Declaraţiile lui sunt emoţionante: „Când pierzi pe cineva apropiat, parcă nu mai vezi partea plină a paharului. Am moştenit tot ce ştiu de la măicuţa mea. În momentul în care-ţi dispar nişte puncte de reper din viaţă e greu şi se schimbă lumea”, a declarat Marian Râlea, într-un interviu pentru ”Poveştiri adevărate”. Actorul încearcă să treacă peste aceste drame cu ajutorul profesiei, fiind ziua  prezent la filmările pentru serial, iar seara urcând pe scenă, în spectacole: „Mă mai fac să zâmbesc bucuria unor copii, doi câini care se joacă, aplauzele din sală, Crăciunul”, a declarat actorul. Marian Râlea a absolvit Academia de Teatru şi Film, Bucureşti, promoţia 1982. El a ajucat în piesele “Amphitrion”, “Victor sau copiii la putere”, “Platonov”, “Ivona, principesa Burgundiei” şi altele. Rolurile din filme au fost în “Buletin de Bucureşti”, “Păstrează-mă doar pentru tine”, “Luna verde”.

Şi-a cunoscut soţul în serialul «La Bloc»!

 

Abramburica din „Abracadabra”, Dana Rogoz, şi-a întâlnit soţul, pe regizorul Radu Dragomir (52 de ani), chiar la filmările pentru serialul de comedie „La Bloc”, în care ea  este inegalabila Mimi.  S-au căsătorit în 2012, după o lungă prietenie, şi au împreună un băieţel, Vlad Luca Dragomir (4 ani), cu care bat lumea în lung şi în lat, în vacanţe exotice. În plus, ei deţin şi o rulotă, aşa că în fiecare an pleacă la drum, prin Europa. Poveştile de vacanţă sunt scrise cu umor de actriţă, pe blogul ei. După colaborarea la serialul ”La Bloc”, care continuă să fie difuzat de Pro Cinema,  cei doi soţi au muncit din greu, anul trecut, pentru pelicula „Mo”, a cărui premieră va avea loc în curând. Dana Rogoz interpretează rolul unei studente şi a filmat şi cadre fierbinţi cu actorul Răzvan Vasilescu. Însă soţul ei nu s-a supărat, căci pupăturile fac parte din scenariu, iar actorii se mai şi sacrifică, de dragul artei. Danei îi place să şi pozeze, astfel că, pe contul ei de Facebook, aceasta are sute de fotografii, în care îşi etalează şi ţinutele vestimentare. La cât de bine arată, artista poate câştiga bani frumoşi ca fotomodel. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pe Dana Rogoz a cuprins-o o ușoară stare de nostalgie, gândindu-se la perioada în care era micuță și juca în serialul pentru copii „Abracadabra”. Acum Abramburica a crescut, are la rândul ei un copil, și s-a decis să facă un mic experiment cu acesta și să îi arate câteva episoade din show-ul care a făcut-o celebră. Iată cum a reacționat băiețelul Danei Rogoz!

  • Cunoscută publicului ca „Abramburica” de la fosta emisiune pentru copii „Abracadabra”, Dana Rogoz (33 de ani) revine anul acesta pe marile ecrane în pelicula „Mo”, regizată chiar de soţul ei, Radu Dragomir (52 de ani). Ea interpretează rolul unei studente şi a filmat secvenţe de dragoste cu actorul Răzvan Vasilescu (64 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1