Abia le mai recunoşti după injecţii şi operaţii

12-13-vedete-savuizixzixca.jpg

Dana Săvuică - 46 de ani Blondina a venit cu faţa umflată la un festival de modă de la Braşov

Ca la 40 de ani, fără griji şi cu mulţi bani! Aşa ar suna refrenul trupei Voltaj în cazul unor doamne din showbiz, pe care le ţine portofelul să-şi retuşeze, după bunul plac, şi chipul, şi trupul. Toate bune şi frumoase, numai că rezultatele sunt uneori de-a dreptul şocante.

Seara de vineri a marcat revenirea pe micul ecran a show-ului “Românii au talent” (PRO TV), cu tot cu cei patru juraţi: diplomatul Andi, zâna bună Andra, “scorpiuţa” Mihaela Rădulescu şi sarcasticul spumos, Florin Călinescu. Cum era de aşteptat, oamenii s-au bulucit să se uite, iar în minutul de aur, 21.42, peste 4,5 milioane de români se „benoclau” la PRO TV. Şi la faţa Mihaelei, implicit. Oricât ne-ar lua ochii diva cu trupul perfect şi cu hainele de lux, n-ai cum să nu remarci că e ceva în neregulă cu nasul operat în vara lui 2014, că pomeţii sunt plini şi rotunzi sau că faţa nu are nici urmă de rid de expresie.

Zoom
Mihaela Rădulescu - 46 de ani Vedeta ne-a uimit cu profilul vineri seara, la “Românii au talent”. Se ştie că în vara lui 2014, diva a suferit o rinoplastie

„În cazul Mihaelei, îmbunătăţirile aduse aspectului estetic sunt rinoplastia, injecţii cu botox şi acid hialuronic”, ne-a lămurit medicul estetician Youssef Chawi. Tot vineri, tot o divă trecută de 40 de ani ne-a atras atenţia. Proaspăt divorţată, Dana Săvuică şi-a făcut apariţia la Braşov cu un tonus de zile mari, dar cu un chip ceva mai umflat decât de obicei. Blonda s-a delectat în weekend la “Fashion TV Winter Festival”, eveniment de modă care a avut loc la Centrul de Evenimente şi Conferinţe Lux Divina din Braşov.

Zoom
Adriana Bahmuţeanu - 41 de ani Şi-a mărit buzele cu acid hialuronic. O astfel de intervenţie costă aproximativ 250 de euro, iar efectul ţine până la 6 luni

Este ştiut faptul că vedeta foloseşte injecţii cu botox şi cu acid hialuronic, iar acum probabil avusese parte de un retuş recent.

Zoom
Medicul estetician Youssef Chawi

“Când se exagerează cu procedurile, dispar caracteristicile feţei, parcă şi-au pierdut identitatea, sunt altele”, ne-a mai spus chirurgul estetician Youssef Chawi. Adriana Bahmuţeanu, şi ea liberă, divorţată, fericită şi în căutarea dragostei, s-a “dedulcit” recent cu intervenţii estetice. Şi-a mărit buzele. „Încă sunt puţin umflată. Este prima intervenţie de acest gen şi mă bucur că am făcut-o. Nu a durut, este ca la dentist, doare anestezia, apoi nu. Sunt patru injecţii, înţepături. Mi-am îndeplinit o dorinţă, aşa credeam că e mai bine pentru mine”, a declarat vedeta, săptămâna trecută, la Antena 1.

 

 

loading...

Citește și