Bătaie și poliție la poarta lui Becali, înainte de nunta fiicei! «Mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele»

gigi-becali.jpg

Incident rezolvat cu poliția înainte de nunta fiicei lui Becali!
Foto: Arhivă Click

Dacă ceremonia religioasă a fiicei sale celei mari a decurs de minune, Teodora ieșind fericită și zâmbitoare din biserică alături de cel care i-a devenit soț, Teodor Mincu, se pare că începutul zilei la casa lui Becali nu a fost deloc asa cum s-ar fi așteptat patronul FCSB în ziua aceasta importantă pentru el și familia sa.

Fiica cea mare a lui Becali s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale sâmbătă, 12 octombrie, iar evenimentul a fost unul de poveste, cu covor roșu și ținute care mai de care mai spectaculoase. Totul a decurs de minune, fără incidente, iar după ceremonia din biserică nuntașii au plecat să sărbătorească în continuare la Palatul Snagov, unde a fost dat tonul petrecerii chiar de către Gigi Becali, care a organizat evenimentul în cel mai mic detaliu, scoțând din buzunar o sumă uriașă pentru ca planurile sale organizatorice să fie puse în practic fără vreo greșeală. 

Bătaie la poarta lui Becali înainte de nunta fiicei 

La începutul zilei însă, Becali a avut parte de un incident neplăcut chiar în fața casei sale. Potrivit România TV, un bărbat a forțat intrarea în curte, iar la fața locului au intervenit polițiștii și jandarmii pentru calmarea spiritelor. 
Bărbatul a coborât dintr-o mașină în fața casei din Pipera a lui Gigi Becali și a forțat intrarea. El a lovit mai mulți trecători și l-a agresat și pe portar. În mașină se mai afla o femeie, mai arată sursa citată. „Bine că nu am ieșit. Vărul meu a ieșit, eu nu am ieșit că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă” , a declarat Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la România TV.

bataie-becali-poarta-1.jpg

Bărbatul care a făcut scandal în fața vilei din Pipera a lui Gigi Becali
Foto: Spynews.ro

„Nu am mai avut niciodată astfel de incidente. Am pază 24 de ore din 24, am camere. Imediat dacă e ceva mai periculos imediat vin mașinile de la BGS”, a mai spus finanțatorul FCSB. Omul de afaceri a oferit și câteva amănunte despre cum se va desfășura nunta fiicei sale. „O să fie la nuntă un singur înalt ierarh. O să fie mulți preoți și călugări invitați. Nu vă pot spune la ce biserică, că vine multă lume acolo.

Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor. Cadoul meu este dragostea și rugăciunea mea. Rugăciunea pe care am făcut-o azi la sfânta liturghie. Lucrurile materiale doi bani nu fac. Am invitat pe Mitică Dragomir, că o cunoaște pe fată de mult. Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”, a mai spus el.

 • Teodora și soțul ei, la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Domnișoarele de onoare, printre care și una dintre surorile Teodorei, Cristina Becali
  Foto: Mihai Ionescu
 • Mirii, fericiți la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Foto: Mihai Ionescu
 • Alexandra, una dintre surorile miresei, îmbrăcată într-o rochie bleu
  Foto: Mihai Ionescu
 • Gigi Becali, alături de mama sa, bunica miresei
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6
Loading...

Citește și

 • Zi mare în familia lui Gigi Becali joi, 10 octombrie, atunci când fiica cea mare a patronului FCSB a pășit în fața Stării Civile alături de alesul inimii ei, Teodor, un aromân dintr-o familie înstărită. Becali și soția lui, Luminița, au fost emoționați, dar și bucuroși pentru fiica lor cea mare, Teodora, care le-a avut alături și pe una dintre surorile ei, dar și pe bunica paternă, care au reușit, cu siguranță, să îi mai domolească din emoții în această zi importantă, în care a devenit soție cu acte în regulă.

 • Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, a pășit joi, 10 octombrie, în fața Stării Civile cu alesul său, Teodor Mihai Mincu, făcându-și tatăl mândru în marea zi. Deși a fost un eveniment restrâns, familia și apropiații fiind invitați la o petrecere după eveniment, pe rețelele de socializare au apărut și câteva imagini cu mirii și invitații.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1