«Vocea României», într-un film de Disney. Eleva lui Brenciu, plătită cu 3.000 de euro

CLIIMA20140325_0075_1.jpg

Georgia Dascălu a cântat cele două melodii în două zile, cu pauză vocală de o zi

Georgia Dascălu, eleva lui Horia Brenciu de la „Vocea României", a interpretat coloana sonoră a unui film de Disney. Ea a cântat două melodii în animaţia „Clopoţica şi Zâna Pirat", pentru care a primit 3.000 de euro.

„Vocea României" a fost o rampă de lansare pentru mulţi concurenţi, printre care şi Georgia. Tânăra de 18 ani din echipa lui Horia Brenciu a fost cooptată de Walt Disney România pentru a cânta două melodii într-un film de animaţie. Şi a făcut furori printre organizatori. Cei de la Ager Film, studioul care s-a ocupat de dublaj, au declarat că li s-a făcut pielea de găină când Georgia a cântat "Who I Am" şi "Weighless".

CLIIMA20140325_0076_1.jpg

clopotica, film

Georgia a interpretat-o pe Zarina, una dintre zânele păstrătoare ale prafului magic albastru, care le ajută pe zâne să zboare. Când ideile ei îndrăzneţe îi provoacă încurcături, Zarina fură pulberea fermecată şi părăseşte Valea Ielelor, unindu-şi forţele cu piraţii din Piatra Scheletului şi conducătorul lor, James, care va fi cunoscut curând drept Căpitanul Hook. Aflate în pericol de a nu mai putea zbura, Clopoţica şi prietenele ei zâne se hotărăsc să plece în călătorie, pentru a recupera atât praful preţios, cât şi pe Zarina.

Proiecţia 3D este distribuită de Forum Film şi are premiera pe 28 martie, în cinematografele din toată ţara.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1