VIDEO Indila: “În viaţă trebuie să fii fericit pe moment, nu e bine să aştepţi”

indila.png

Indila concerte muzica interviu marturisiri
Frumoasa Indila speră să revină în România, în cel mai scurt timp posibil
Foto: Arhivă personală

Ce o face fericită pe frumoasa franţuzoaică, cine i-a insuflat talentul şi ce artist apreciază Indila (30 de ani) cel mai mult. Toate aceste întrebări şi-au găsit răspunsul în interviul pe care îndrăgita solistă l-a acordat pentru Europa FM, imediat după cele două concerte pe care le-a susţinut în România.

Talentul i l-a insuflat bunica ei, iar artistul pe care îl admiră cel mai mult este chiar soara ei, artistă, de asemenea! Indila are, aşadar, un cult al familiei şi susţine că doar persoanele dragi din familie îi aduc fericirea.

indila.jpg

Indila a concertat duminică în Bucureşti
Indila a concertat duminică, 7 decembrie, în Bucureşti
Foto Hepta

Frumoasa Indila (30 de ani) a concertat duminică, în Bucureşti (7 decembrie), zi în care a susţinut două spectacole la Sala Palatului. Acolo a cântat şi a încântat publicul cu celebrele ei refrene franţuzeşti. Imediat după spectacol, Indila a acordat un interviu, în care a făcut mai multe dezvăluiri. „Cred că bunica mea a fost prima din familie care a început să cânte. Ea ne-a transmis şi nouă dorinţa de a cânta, pentru că acum, când ne întâlnim în familie, cântăm adeseori”, a spus artista.

Este fan Christine and the Queens, London Grammar şi Gautier, dar artistul pe care-l apreciază cel mai mult este… sora ei: “Face foarte multe lucruri, creează mult, are o viziune despre viaţă care este foarte surprinzătoare. Este o persoană foarte sensibilă şi foarte diferită de ceilalţi”.

indila.jpg

Indila concerte muzica interviu marturisiri
În interviul acordat în exclusivitate Europa FM, Indila a vorbit despre influențele din muzica ei, dar și despre artiștii pe care îi admiră
Foto: Europa FM

Indila se ghidează în viaţă după deviza “Fă un pas înapoi şi înţelege că în viaţă trebuie să fii fericit pe moment, nu trebuie să aştepţi”. Se bucură de fiecare dată când îşi întâlneşte fanii şi spune că “atunci când trăieşti efectiv acest moment… e magic”. “Când am lansat «Derniere Dance», românii au fost printre primii visători care mi-au iubit muzica şi m-au încurajat. Iar asta nu voi uita niciodată !”, a adaugat artista. ”Vă iubesc foarte mult şi sper din tot sufletul să revin foarte repede ca să vă reîntâlnesc pe toţi”, a fost mesajul artistei pentru românii care nu au reuşit să ajungă la concert.

Vezi interviul cu Indila, în care face mărturisiri de suflet!

Loading...
 
 

Citește și

  • Voce suavă şi chip angelic! Aşa poate fi descrisă pe scurt cântăreaţa care a cucerit întreg mapamondul în 2014. Indila (30 de ani) va concerta la Bucureşti în mai puţin de două săptămâni şi nu va veni singură ci cu soţul ei, Pascal Boniani Koeu.

  • Indila a concertat duminică în Bucureşti

    Voce suavă şi chip angelic! Aşa poate fi descrisă pe scurt cântăreaţa care a cucerit întreg mapamondul în 2014. Indila (30 de ani) a concertat duminică seară la Sala Palatului din Bucureşti.