VIDEO Adela Popescu, cu un alt bărbat în pat

adela_popescu_suflet_vandut.jpg

adela popescu suflet vandut
Adela Popescu, în videoclipul piesei "Suflet vândut" al trupei DJ Project

Actriţa şi solista Adela Popescu împreună cu colegii ei de la DJ Project au filmat un nou videoclip la piesa „Suflet vândut”. Solista a filmat de această dată fără Radu Vâlcan în noul videoclip, iar rolul iubitului a fost jucat de un alt actor.

Cea de-a patra piesă lansată în a ceastă formulă a fost compusă de Alex Pelin de la Kazibo Music şi orchestrată de David Deejay. Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceaşu, acesta fiind filmat în Palatul Ghica din Căciulaţi, o locaţie extreme de sumbră. “Noua noastră piesă “Suflet vândut” vorbeşte despre momentele în care dragostea excesivă ne face să ne pierdem integritatea fizică şi psihică şi totuşi avem puterea să trecem peste. E o piesă sensibilă, dar în acelaşi timp plină de forţă, iar rezultatul nu poate decât să ne bucure”, declară Gino Manzotti.

În videoclip Adela Popescu a filmat scene sexy într-un pat cu un actor, care însă nu este iubitul ei, Radu Vâlcan, şi tot în acelaşi loc a mai filmat câteva scene cu două domnişoare. Vis sau realitate? Veţi vedea numai dacă urmăriţi vidoclipul care are parte de o intrigă plină de pasiune, senzualitate şi romantism.

Loading...