Silvia Lăuneanu a descoperit un lucru neobişnuit despre ea: are auz de... delfin!

Cântăreaţa Silvia Lăuneanu a descoperit un lucru foarte amuzant şi ciudat. Mergând la doctor pentru o problemă cu urechea, i s-a spus că are un auz mai aparte, specific delfinilor. Totul i s-a tras în urma antrenamentelor pentru emisiunea „Spash! Vedete la apă" de la Antena 1.

Ca participantă la emisiunea cu vedete la apă, ce se va difuza din 7 iulie, Silvia a stat, evident, foarte mult în apă. Aşa s-a pricopsit cu o „pârdalnică" de otită sub timpan, chiar la începutul antrenamentelor.

„Urechi înfundate, senzaţie de apă în cap... ce mai, tot tacâmul. Decizia cea mai înţeleaptă - să merg la doctor şi să mă tratez. Bineînţeles că doctorul mi-a dat interzis la apă. Eu am refuzat, fiind în febra pregătirilor, şi am ţinut otita pe picioare cu antibiotice", a mărturisit Silvia pe pagina ei de Facebook.

Săptămâna aceasta, când filmările s-au terminat, s-a dus din nou la doctor să trateze problema cu toată seriozitatea. Muzician fiind, trebuie să aibă urechea bună. „Cea mai mare teamă a mea era să nu-mi fie afectat auzul. Partea amuzantă a fost că, rezultatele ieşindu-mi excelent, doctoriţa mi-a zis că aud frecvenţe pe care puţini oameni le aud. A adăugat, glumind, că m-aş integra cu brio într-o gaşcă de delfini. Cel puţin la capitolul auz", a spus amuzantă artista.

Loading...