Piesa "Sărutări criminale", pe primul loc în topul celor mai ascultate piese pe smartphone

fata_femeie_casti_asculta_muzica_shutterstock_4791907.jpg

femeie care asculta muzica
Utilizatorii Zonga, cel mai mare serviu local de muzică din România, ascultă pe smartpohe foarte multă muzică autohtonă
Shutterstock

Maxim, What's Up şi Oana Radu se află pe primele poziţii în România în preferinţele melomanilor cu smartphone, potrivit siteului yoda.ro.

Vara aceasta se ascultă în special muzică autohtonă, peste 23% din totalul utilizatorilor platformei Zonga optând, în luna iulie, exclusive pentru piese româneşti. Piesa “Sărutări criminale”a băieţilor de la Maxim este hitul verii pe Zonga, cel maimare serviciu local de muzică din România şi urmează îndeaproape de What’s Up cu Taxi.  

„Sărutări criminale”, hit-ul celor patru băieţi de la Maxim, Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota şi Alexander Laiu, ocupă prima poziţie în topul Zonga a celor mai ascultate melodii româneşti estivale, peste 15% din userii activi ai serviciului de streaming online ascultând-o constant în ultimele 30 de zile.

Poziţia a doua a clasamentului Zonga este ocupată de Taxi-ul lui What’s Up, ascultat, în medie, de peste 14% dintre utilizatori în ultimele 30 de zile, urmat, pe locul trei, de  Oana Radu cu “Tu”, hit ascultat de circa 12% dintre utilizatorii Zonga în ultima lună.

Hitul Deliei “Ipotecat” urcă pe poziţia a patra în topul verii de pe Zonga, ascultat de 10% dintre utilizatori, în timp ce matteo cu al său “Andale” se poziţionează pe locul cinci. Această piesă a fosta scultată de aproximativ 9% dintre userii Zonga. 

Loading...