O concurentă din New Delhi îşi încearcă norocul la „Next Star”

copyright_gabriela_arsenie-antena1_230914_next_star4_ed4_0171.jpg

Aditi Yier premiul cel mare india
Aditi Yier speră să obţină premiul cel mare de 20.000 de euro
Foto: Antena 1

De "Next Star" s-a auzit, se pare, până în India, iar faptul că a fost selectată să participe în cel de-al patrulea sezon al emisiunii a fost unul dintre cele mai fericite momente din viața lui Aditi Yier. Este o fetiță din New Delhi care speră să câștige trofeul emisiunii "Next Star" și marele premiu, de 20.000 de euro.

Fetiţa care s-a născut în India a ţinut cu tot dinadinsul să fie prezentă la  emisiunea-concurs "Next Star. Micuţa Aditi Yier speră din tot sufletul să câştige premiul cel mare, de 20. 000 de euro.

Pe de altă parte, indianca are adversari de temut. Doi dansatori care deţin peste 84 de trofee și medalii, câștigate la diferite concursuri, vor să-și completeze impresionanta colecție cu încă o distincție și arată că întotdeauna te poți autodepăși.

copyright_gabriela_arsenie-antena1_230914_next_star4_ed4_0188.jpg

micii dansatori concursuri medalii
Micii dansatori au nu mai puțin de 84 de trofee și medalii câștigate la concursuri
Foto: Antena 1

În plus, o altă fetiță foarte talentată, care a avut șansa să apară în aceleași producții cu Kevin Costner și Matt Damon, arată la Next Star cât este de înzestrată. Emoțiile trăite de membrii juriului în timpul momentelor artistice oferite de toți concurenții, fie că este vorba de muzică ușoară, muzică populară sau actorie fac aproape imposibilă alegerea unui singur finalist.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1