Fetele de la Bambi, idolii copiilor

CLIIMA20140423_0040_1.jpg

Denisa şi Raluca le predau copiilor muzică şi actorie
Citeste tot despre: 

Surorile Bambi, Raluca şi Denisa, au topit inimile fetiţelor şi adolescentelor, în urmă cu 14 ani, cu melodia lor, „Doi ochi căprui". Şi încă mai au succes în rândul acestui public. După ce şi-au deschis o şcoală de arte, în toamna anului trecut, tot mai mulţi copii vin să înveţe muzică de la Bambine „pentru a le călca pe urme".

Bambi D'Art School este, pentru Denisa, un vis devenit realitate. Le predă celor mici canto, sora ei, Raluca, predă actorie, iar alţi profesori cooptaţi în proiect predau cursuri de pictură, pian, chitară, teatru de păpuşi, balet, dans modern etc. „De când am terminat liceul de muzică, apoi Facultata de muzică, mi-am dorit să continui pe zona aceasta de pedagogie. Am cooptat-o şi pe sora mea, care a terminat actoria, să ţină şi ea cursuri în acest domeniu. Ce fac aici e o pasiune enormă. M-am implicat în deschiderea şcolii şi în amenajarea ei, de la montatul lustrelor până la pusul parchetului. Am fost aici de dimineaţa până seara, am fost şi electrician, şi zugrav, şi femeie de serviciu... e un proiect de suflet", a declarat jumătatea brunetă a trupei, Denisa.

Şi în continuare e prezentă la şcoală de dimineaţa până seara. Fetiţele o iubesc şi vor să ajungă „artiste, ca ea". Nu orice poate urma cursurile. Elevii, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, dau înainte nişte probe. „La muzică, le testez ritmul şi auzul. În cazul în care un copil nu corespunde, pentru că nu are talent, le spun părinţilor că nu are rost să investească timp şi bani în asta", adaugă Denisa.

Sora ei, Raluca, are în aceeaşi clădire atelierul de croitorie, unde compune ţinutele lor de scenă sau rochii de ocazie pentru doritoare. Astfel, fie că sunt în studio, la concerte sau la şcoală, surorile petrec majoritatea timpului împreună. „Noi suntem o echipă, ne completăm atât de bine, încât reuşim tot ce ne propunem".


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1