AUDIO Revenire spectaculoasă în muzică pentru Anca Neacşu ex A.S.I.A

ank.jpg

Ank a lansat o nouă piesă
Ank a lansat o nouă piesă
Citeste tot despre: 

Fosta vedetă din trupa A.S.I.A revine în muzică deşi s-a căsătorit şi a plecat din ţară. Ank Neacşu a lansat o nouă piesă care se numeşte “Un Erou”

După “Taste”, “Îti pare rău” şi “I Remember” Dj Magnum şi Dj Lion alături de Anca Neacşu (ex A.S.I.A.), lansează a patra piesă: “Un Erou”. Melodia e una comercială, în limba română, care se încadrează perfect în peisajul muzical al radiourilor autohtone, având influenţe ale trendului actual, cu un puternic şi frumos mesaj de dragoste. Pe piesă apare şi “J”, un rapper talentat din Bucureşti, cunoscut în "Underground"-ul românesc. În ultima vreme a colaborat cu What's Up şi Angeles la mai multe piese pe care le puteţi regasi pe albumul său, “Viaţa Mea”.
”Dacă până acum v-am obişnuit cu piese ritmate, de această dată noul nostru single ”Un Erou” e puţin mai lent, dar de la care atât eu cât şi întreaga echipă avem foarte mari aşteptări, deoarece am primit de la majoritatea prietenilor care au ascultat această piesa un feedback pozitiv. Sper să vă placă!” a spus Anca Neacşu.

 

anca.jpg

Anca Neacşu a lansat o nouă piesă
Anca Neacşu a lansat o nouă piesă

Piesa e lansată de casa de discuri Voices Media, fiind compusă de cei doi Dj originari din Iaşi, versurile aparţinând Emanuelei Oancea, mixing-ul şi mastering-ul fiind efectuat de Cristian Tarcea (Chris Thrace), iar artworkul poarta semnatura lugojeanului Cătalin Cristea (Massy).

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1