Andreea Bălan, ca o prinţesă în noul clip, «Mă doare fără tine» - VIDEO

CLIIMA20121017_0114_1.jpg

Andreea Bălan

Noua piesa a Andreei se numeste "Ma doare fara tine", este compusa si produsa de Laurentiu Duta si totodata este in colaborare cu acesta. E un proiect de suflet care se potriveste foarte bine cu sezonul de toamna deoarece este o melodie puternica dar totodata nostalgica si sensibila.

Pentru noul videoclip, artista a lucrat cu talentatul fotograf Ciprian Strugariu fiind prima colaborare a Andreei cu regizorul roman. De styling s-a ocupat echipa formata din Ana Andrei si Andreea Inankur iar de make-up & hair - Claudia Tarbac.

Filmarile pentru "Ma doare fara tine" au durat doua zile, s-au desfasurat la marginea Bucurestiului iar rezultatul final este un clip romantic, nostalgic si sensibil. Andreea ni se dezvaluie cu o noua imagine, o noua atitudine si intr-o ipostaza diferita fata de felul in care fanii ei au vazut-o pana acum.

Andreea Balan si colegele sale dansatoare vor promova single-ul "Ma doare fara tine" printr-un show special ce va fi prezentat la TV si pe scena in numeroasele concerte pe care artista le sustine saptamanal.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1