Serialele care îi țin pe americani lipiți de televizoare! În România putem doar să sperăm la așa ceva!

maxresdefault.jpg

The Handmaid’s Tale

Cea de-a 69-a editie a Premiilor Emmy, a carei gazda a fost Stephen Colbert, s-a incheiat si a lasat in urma o serie de castigatori ce nu vor fi uitati prea curand.

The Handmaid's Tale, produs de Hulu, a castigat premiul pentru cel mai bun serial TV dramatic. La categoria cea mai buna comedie, Veep produs de HBO a primit trofeul. Cat despre cea mai buna miniserie, Big Little Lies, realizat de HBO, a iesit invingator. Daca inca nu ai apucat sa le vezi, ai toate motivele sa te apuci de ele chiar acum.

The Handmaid's Tale merita un Emmy pentru o distopie excelenta.

Daca termenul feminism iti suna cunoscut, probabil ca esti familiar cu notiunile de discriminare a femeii - de la familie, unde este vazuta ca o fauritoare de copii si slujnica a bucatariei si pana la locul de munca, unde poate ca nu va fi luata in considerare pentru aceleasi oportunitati precum un barbat. Daca toate aceste lucruri ti se par inacceptabile, actiunea din The Handmaid's Tale iti va demonstra ca se poate mult mai rau.

Serialul, bazat pe romanul omonim al lui Margaret Atwood, porneste de la premisa unui viitor distopic, in care dezastrele ecologice au afectat fertilitatea omenirii si din ce in ce mai putine femei sunt capabile sa procreeze. Criza este gestionata de un cult religios ce preia puterea in America si aduce din nou in prim plan valorile traditionale.

 

Vezi AICI lista cu seriale TV la care să te uiți și tu

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1