Cele mai bune comedii la care nu te mai poti opri din ras

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

E greu să faci un top de filme fără să fii puțin subiectiv, chiar și când vorbim de comedii. Am încercat să le adun însă pe cele pe care ar trebui să le vezi măcar o dată.

Probabil că există o comedie pentru fiecare tip de umor și e imposibil să nu găsești una care să te amuze. Ma jos, am încercat să adun cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani, în speranța că am reușit să acopăr o arie cât mai mare. Cu toate că vorbim de niște filme clasice și destul de cunoscute, merită să parcurgi acest top, fie pentru inspirație, fie în speranța că un film tot l-ai ratat.

Când e vorba de cele mai bune comedii, filmele lui Jim Carrey merită propria categorie

În ceea ce privește filmele, fiecare perioadă a avut câte un stil reprezentativ. De exemplu, anii ‘90 au fost marcați de un val de comedii cu adolescenți, comedii cu protagoniști tăntălăi și, evident, filmele lui Jim Carrey pe care nu le poți pune într-o altă categorie, decât a lui.

Anul 1994 a fost unul bun pentru el, pentru că atunci apăreau Ace Ventura, The Mask și Dumb and Dumber, adică genul de comedii în care actorul se dezlănțuie în toată splendoarea lui. Mai departe, tot ce a apărut cu Carrey în rol principal a fost din ce în ce mai bun. În ‘96, apărea Cable Guy, iar un an mai târziu Liar Liar,adică comedia aia în care Jim Carrey nu mai poate minți timp de 24 de ore. După cum am spus, e greu să te oprești la o singură comedie.

Cert e că fiecare dintre aceste roluri au fost unice în felul lor și nu te poți decide care a fost cea mai memorabilă interpretare a lui.  

Vezi lista cu cele mai bune filme de comedie, aici

 

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5