16 lucruri pe care nu le ştiai despre serialul «Urzeala Tronurilor»

CLIIMA20140529_0119_1.jpg

Urzeala Tronurilor
Citeste tot despre: 

Serialul „Urzeala Tronurilor” a strâns, de-a lungul timpului, mii de fani din întreaga lume, iscând o adevărată isterie în rândul fanilor. Însă, sunt o mulţime de informaţii pe care producătorii nu le-au făcut publice şi pe care nu ai cum să le cunoşti. Iată câteva dintre secretele care au fost dezvăluite despre serial şi despre actorii care joacă în film.

1. Gwendoline Christie, actriţa care joacă în rolul lui Brienne, nu-şi cunoaşte ziua de naştere.

2. Sophie Turner, care o interpretează pe Sansa Stark, a adoptat un câine ce joacă în acelşi serial în rolul unui lup. Numele câinelui este Zunni.

3. Inima de cal pe care Daenerys  a mâncat-o în film era, de fapt, o masă gelatinoasă şi cleioasă din gumă comestibilă.

4. Peter Dinklage este vegetarian. Carnea pe care a mâncat-o în film nu este reală.

5. Jerome Flynn, care joacă în rolul lui Bronn, a cântat într-o trupă în anii  90 , trupă care s-a numit Robson şi Jerome. Trei melodii de ale lor s-au clasat pe prima poziţie în topurile muzicale din Marea Britanie.

6. Actriţa care interpretează rolul soţiei lui Robb Stark, Oona Chaplin, este nimeni alta decât nepoata lui Charlie Chaplin.

7. Actorul care îl interpretează pe Theon, Alfie Allen, este fratele cântăreţei Lily Allen.

8. Actriţele care interpretează personajele Sansa şi Arya sunt foarte bune prietene în viaţa reală.

9. Există şi o parodie făcută după film care se numeşte “Game of Bones”.

10. Actorul care interpretează personajul Stannis Baratheon este tatăl actorului care joacă în rolul lui Tom Riddle din filmele Harry Potter.

11. Foarte mulţi actori care joacă în film nu au citit cărţile după care s-a făcut serialul. Mulţi au declarat că, dacă vor şti finalul, nu-şi vor mai putea interpreta perfect personajele.

12. După primul episode difizat, actorul care interpretează personajul Joffrey, Jack Gleeson, a primit o scrisoare de la un prieten care i-a transmis. “Felicitări! Acum te urâşte toată lumea!”

13. Actriţa care o interpretează pe amanta lui Tyrion şi-a început cariera cinematografică jucând în fime porno.

14. Actriţa care interpretează personajul Catelyn Stark a jucat în rolul mamei Hermionei Granger, personaj din filmul Harry Potter.

15. Primul filmul  pilot nu a fost niciodată difuzat.

16. Peste 150 de bebeluşi au fost botezaţi cu numele Khaleesi în 2012, iar Ayra este numele cel mai des întâlnit în SUA.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1