Cum a împăcat-o Mihai Morar pe Elena Marin, asistenta accidentată în emisiune

elena.jpg

Elena Marin, asistenta lui Morar
Elena Marin, asistenta lui Morar

Asistenta lui Mihai Morar, Elena Marin, s-a accidentat şi ea când şeful ei a căzut cu scara în timpul emisiunii “Răi, da’ buni”. Deşi s-a lovit la umărul drept, aceasta şi-a continuat activităţile.

Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar, a organizat marţi, înainte de incidentul din platoul emisiunii, o întâlnire cu admiratorii săi de pe Facebook, în semn de mulţumire pentru că a primit peste zece mii de like-uri pe pagina sa oficială www.facebook.com/ely.dance. Cunoscută şi ca dansatoare a Andreei Bălan, Elena nu s-a sfiit să le arate celor prezenţi câţiva paşi de dans, fapt ce i-a încântat pe toţi.

asistenta.jpg

Elena Marin, asistenta lui Morar
Elena Marin, asistenta lui Morar

“Mă bucur foarte tare să văd că am alături de mine persoane minunate care mă susţin, indiferent de ceea ce fac şi vreau să le mulţumesc încă o dată că sunt alături de mine. M-am simţit extraordinar alături de cei prezenţi şi le promit multe surprize frumoase în viitor!”, a declarat frumoasa asistenta tv.  Şi ca o surpriză din partea şefului ei, aceasta a primit la o zi după incident un coşuleţ cu flori şi şi-a cerut scuze în mod public pentru ce s-a întâmplat.

grup.jpg

Grupul de fani
Grupul de fani

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1