Zayn Malik şi fotomodelul Gigi Hadid s-au despărţit: «Are un suflet incredibil»

vogue-malik.jpg

FOTO
Relaţia dintre Gigi şi Zayn a ajuns la final
Foto: Twitter

Fostul membru al formaţiei One Direction, Zayn Malik şi fotomodelul Gigi Hadid, cu care forma un cuplu de aproximativ doi ani, şi-au spus adio. Cel care a oferit vestea a fost chiar Zayn. Tabloidele scriau că cei doi se logodiseră şi că se pregăteau de nuntă, dar realitatea a fost cu totul alta.

La doar câteva ore după ce zvonurile potrivit cărora cei doi s-au despărţit au început să circule, Zayn a scris un mesaj pe pagina personală de Twitter prin care a confirmat informaţia. "Gigi şi cu mine am avut o legătură minunată şi o relaţie plină de iubire şi de fericire. O respect ca femeie şi ca prietenă. Trebuie să spun că are un suflet incredbil. Vă mulţumesc că ne respectaţi decizia de a păstra discreţia asupra acestui subiect. Ne-am dorit ca aceasta veste să o aflaţi de la noi, şi nu din alte surse. Vă iubim pe toţi. Zayn", a fost mesajul scris de cântăreţ.

untitled.png

FOTO
Zayn şi Gigi au fost împreună pentru doi ani
Foto:Arhivă personală

Potrivit dailymail.co.uk, cuplul a decis să se despartă, după ce distanţa şi programul foarte încărcat nu făcea decât să creeze o tensiune în plus între ei. "Nu mai formează un cuplu, iar realitatea este că carierele sunt foarte solicitante şi reprezintă un factor de stres în plus. S-au distanţat treptat unul de altu, deşi au trăit vremuri foarte bune. Chiar dacă nu mai sunt împreună, se sprijină reciproc şi îşi doresc tot binele din lume. A fost o decizie comună şi nu au exlus posibilitatea de a se împăca într-un viitor apropiat sau îndepărtat", a declarat o sursă pentru dailymail.co.uk. Publicaţa The Sun a încercat să îi contacteze pe reprezentanţii cuplului, dar aceştia nu au fost dispuşi să răspundă întrebărilor.

untitled.png

foto
Cei doi păreau de nedespărţit, în viziunea admiratorilor
Foto:Arhivă personală Zayn Malik

Vestea despărţirii i-a luat prin surpindere pe admiratorii cuplului, căci nici Zayn nici Gigi nu au dat de înţeles că se gândesc la o separare. Cu foarte puţin timp în urmă ei au încărcat pe pagina de Twitter o fotografie în care păreau mai îndrăgostiţi ca oricând. În plus, de fiecare dată au oferit interviuri în care au vorbit folosit numai complimente la adresa celuilalt. "Gătim împreună şi suntem cei mai buni prieteni. Simţim că putem să vorbim despre orice şi că avem foarte multe de învăţat unul de la celălalt", declarau ei, în rumă cu aproximativ 2 luni. 

Loading...

Citește și