Vrei obraz fin ca al lui Gwyneth Paltrow? Iată-i secretele dezvăluite de machieuza personală

gwyneth_paltrow.jpg

Gwyneth Paltrow își păstrează frumusețea tot cu leacuri băbești, la 47 de ani
Gwyneth Paltrow își păstrează frumusețea tot cu leacuri băbești, la 47 de ani
foto: Profimedia

Secretul pielii întinse a lui Gwyneth Paltrow? Actrița de 47 de ani își masează chipul cu un mini-făcăleț. Ea își dă seara cu rollerul peste față și a doua zi se trezește fără riduri, cel puțin așa susține. Iată câteva din secretele tinereții lui Gwyneth, dezvăluite de machieuza ei personală, Georgie Eisdell.

Gwyneth Paltrow rămâne una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood și în ciuda faptului că are 47 de ani, obrazul ei este comparabil cu cel al actrițelor de 20-30 de ani. Însă obrazul subțire cu cheltuială se ține, ar zice o vorbă din popor. Gwyneth are o avere de 150 de milioane de dolari, dar preferă să nu arunce cu banii și apelează la tratamente de înfrumusețare cât mai eficiente și naturale, susține machieuza personală Georgie Eisdell.

Gwyneth Paltrow își masează fața cu ”făcălețul”

Machieuza Georgie Eisdell susține că Gwyneth își întinde pielea feței înainte de culcare și înainte de a pune farduri cu un roller fin. ”Înainte de a se machia și după ce s-a demachiat, GP își întinde fața cu Microderm pentru a-i maximiza strălucirea. După ce s-a masat cinci minute cu ”făcălețul”, intervin eu și îi masez fața folosind un ulei hidratant. Masez până când uleiul a intrat complet în piele. Apoi folosesc iar rollerul pentru ridica, fixa și întinde trăsăturile feței. În felul acesta vascularizăm țesuturile superficiale ale tenului și îi redăm elasticitatea. La final îi aplic o cremă super-hidratantă și o las o jumătate de oră să își facă efectul”, a explicat machieuza.

Citește și:

Gwyneth Paltrow nu mai face sex și e turbată! Cauza este de tot râsul!

Gwyneth Paltrow face dezvăluiri incendiare despre Brad Pitt

Gwyneth Paltrow se demachiază cu buretele

Georgie Eisdell a explicat că Gwyneth Paltrow folosește un burete pentru a îndepărta de pe față pielea moartă și pentru a fi sigură că eliberează porii de farduri. Machieuza a explicat că această tehnică de demachiere este extrem de eficientă în eliminarea cearcănelor, a ridurilor de sub bărbie, de la ochi, din colțurile gurii și de lângă nas. Gwyneth Paltrow este măritată cu Brad Falchuk (49 de ani) și locuiește împreună cu Apple, 15 ani și Moses, 13 ani, copiii pe care îi are cu fostul soț Chris Martin, în Los Angeles.

Loading...

Citește și