VIDEO O celebritate a apărut cu sânii atârnând la televizor și i-a înfuriat pe toți

Rita Ora.jpg

Rita Ora cantareata dresuri strada
Rita Ora poartă întotdeauna ținute extravagante
Foto: BBC

O celebră cântăreață din Marea Britanie a strânit o nouă controversă, după ce a apărut la o emisiune BBC, în primetime, cu sânii mai mult pe afară decât în sacoul alb.

Rita Ora este noul jurat al emisiunii "Vocea Marii Britanii", alături de will.i.am (Black Eyed Peas), Tom Jones  și Ricky Wilson, solistul formației Kaiser Chiefs.

Cântăreața de 24 de ani, care o va înlocui pe Kylie Minogue, a înfurit telespectatorii emisiunii BBC, "The One Show", după ce a apărut luni dimineață îmbrăcată într-un costum alb, cu vizibilitate foarte mare în zona pieptului.

Din cauza sânilor care atârnau mai mult pe afară decât în sacoul creat de designerul Ermanno Scervino, 399 de telespectatori au sunat la emisiune pentru a se plânge de imaginile difuzate în prime time, când se aflau și copii în fața televizoarelor, scrie Mirror.

"N-ar trebui ca BBC să ai aibă niște reguli vestimentare? Nu vreau să-i văd sânii atârnând pe afară într-o emisiune destinată întregii familii. Mi se pare dizgrațios", a criticat-o unul dintre reclamanți.

Un purtător de cuvânt al postului britanic BBC a  declarat ulterior că "producătorii emisiunii "The One Show" le permite invitaților să-și aleagă singuri vestimentația, iar deseori starurile pop aleg ceva deosebit și nonconformist. Nu am crezut că ținuta Ritei Ora este altfel decât cea a unui star pop, dar apreciem faptul că gusturile variază", a declarat oficialul televiziunii.

Rita Ora2.jpg

Rita Ora cantareata sani sexy
Rita Ora este noul jurat al emisiunii "Vocea Marii Britanii"
Foto: BBC
Loading...

Citește și

  • Aisleyne Horgan Wallace sex pasarica chiloti

    Cu paparazzii tot timpul pe urmele lor, vedetele consacrate sau aspirante de la alţii au fost prinse „în ofsaid”: cu sânii pe-afară, în fundul gol şi/sau cu "păsărica" la vedere.

  • Rita Ora mascata

    Cu siguranţă nu ai viaţă uşoară atunci când ai o armată de paparazzi îţi suflă-n ceafă. Nu întotdeauna vedetele sunt machiate sau îmbracate corespunzător pentru a face faţă cu brio unei fotografii de revistă, motiv pentru care multe dintre ele încearcă să se facă nevăzute atunci când se deplasează dintr-un loc în altul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1