VIDEO Incendiar! Pamela Anderson, în sânii goi, la 46 de ani! Ce face cu iubitul, în apă

Deşi are 46 de ani, Pamela Anderson înfierbântă imaginaţia multor bărbaţi. Fostul iepuraş „Playboy” a oferit din nou un show incendiar, de astă dată pe plajele din Franţa.

Aflată într-o scurtă vacanţă în Franţa, alături de iubitul ei Rick Salomon (45 de ani), Pamela Anderson (46 de ani) a demonstrat de ce este una dintre cele râvnite femei de pe planetă. Profitând de vremea bună, fosta bombă sexy din „Baywatch” şi-a scos imediat sutienul şi a încins atmosfera pe plajele din staţiunea Biarritz. Şi cum Pamela are un apetit sexual debordant, nu a ezitat să-l aţâţe pe Rick.

Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a îmbrăţişat-o pe la spate senzual. Partida de amor din apă a fost scurtă, întrucât temperatura apei nu era una prietenoasă.  Rick Salomon i-a  fost soţ timp de  10 luni, între 2007 şi 2008. Înfierbântaţi peste măsură, cei doi au revenit  pe plajă, şi-au strâns repede catrafusele şi au fugit la hotel pentru a continua ce începuseră în valuri. 

FOTO HEPTA

FOTO/VIDEO Pamela Anderson, apariţie de senzaţie în costum de baie! Uite cum arată la 46 de ani

A făcut amor şi în vacanţa din Hawaii


Nu este prima dată când Pamela Anderson este surprinsă în ipostaze intime în locuri publice. Vedeta a mai fost văzută de paparazzi oferindu-i un sex oral sub apă iubitului ei, Rick Salomon, în timp ce se aflau în vacanţă în Hawaii, la începutul lunii august.

VIDEO


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1