Victoria Beckham, victima retușării în Photoshop

vb.jpg

victoria beckham
Victoria Beckham nu a săpat de "blestemul" Photoshop
Foto: arhivă personală

O practică des întâlnită în industria modei și în lumea celebrităților, editarea fotografiilor, a adăugat o nouă "victimă" pe lista vedetelor retușate greșit în Photoshop. Victoria Beckham (41 de ani) a apărut în cea mai recentă ediție a Vogue China, într-un pictorial senzațional, dar asta nu i-a garantat și că scapă de o gafă din partea editorilor.

Îmbrăcată simplu, desculță, cu un machiaj minimal și cu părul lăsat liber și rebel, Victoria și-a îmbrățișat o nouă latură a personalității, pe care a decis să o lase să iasă la lumină. De multe ori este criticată că afișează un exterior dur și că lasă impresia că nimic nu îi poate ajunge la inimă, dar cele mai recente imagini ce apar în ediția de mai a revistei de modă o arată relaxată. Cu toate că s-a mândrit cu noua ei ședință foto, fosta cântăreață transformată în designer nu a observat că un "detaliu" îi lipsește într-una dintre fotografii: o parte din coapsă a dispărut ca prin minune.

vb1.jpg

victoria beckham
Victoria pare prost retușată în această imagine
Foto: dailymail.co.uk

 

Cu toate acestea, fanii ei au fost pe fază și i-au atras atenția cu privire la retușarea nereușită din programul de editare foto, în timp ce alții au afirmat că este doar o parte din vestimentația sa, care îi acoperă coapsa într-un mod ciudat, notează Daily Mail.

vb2.jpg

victoria beckham
Soția lui David Beckham și-a uimit fanii cu noua ipostază în care a fost fotografiată
Foto: Instagram

 

Fosta membră a trupei Spice Girls arată foarte bine la cei 41 de ani ai săi și după nașterea celor patru copii, lucru remarcat și de internauții care i-au apreciat forma fizică de invidiat.

vb3.jpg

victoria beckham
Victoria, mai naturală ca oricând
Foto: Instagram

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1