Victoria Beckham, mai sexy ca niciodată! Și-a arătat sfârcurile în public

victoria_4.jpg

victoria beckham
Victoria Beckham, surprinsă ținută inedită la New York
Foto: Getty

Victoria Beckham (43 de ani) a fost surprinsă într-una dintre rarele ocazii în care se afișează în public în ținute mai îndrăznețe. Soția celebrului fotbalist, David Beckham, a arătat pe stradă mai mult decât ar fi trebuit, deși rochia părea la prima vedere cât se poate de decentă.

În ciuda faptului că Victoria nu este adepta decât a ținutelor extrem de stilate și elegante, vedeta a fost surprinsă pe străzile din New York cu o rochie ce i-a pus în evidență formele sexy, dar a lăsat la vedere un mic detaliu. Toți cei care și-au întors privirea după ea, au putut observa că Victoria a preferat să-și lase acasă sutienul.

victoria_1.jpg

Victoria Beckham
Victoria Beckham a optat pentru o ținută elegantă, dar a preferat să-și lase acasă sutienul
Foto: Hepta

Ea s-a pregătit pentru vremea rece, preferând o ținută care i-a lăsat descoperite doar chipul și mâinile, dar eleganta rochie lungă, mulată, a luat atât de bine forma sânilor săi, încât sfârcurile i-au ieșit la fel de bine în evidență.

victoria_2.jpg

Prin rochia mulată i s-au ghicit foarte bine detaliile intime ale sânilor
Foto: Hepta

Oare Victoria încearcă să rivalizeze cu mai tinerele fotomodele Kendall Jenner sau Bella Hadid, care sunt bine cunoscute pentru preferința lor de a umbla cu sânii cât mai liberi? Cert este că soția megastarului se simte bine în pielea ei și are și de ce, la cei 43 de ani, radiind încă de senzualitate.

victoria_3.jpg

Victoria Beckham
Victoria adoră eleganța, dar acum, se pare că a preferat ceva mai nonconformist
Foto: Hepta

Viața de familie i-a dat câteva emoții, după ce fiul său, Brooklyn (18 ani) s-a mutat în New York, pentru a studia arta fotografică. Când că va sta atât de departe de fiul ei, a întristat-o, potrivit Daily Stars, așa că nu-i de mirare că atunci când paparazzi au văzut-o în acest oraș, părea destul de fericită. Victoria a putut în sfârșit să-și revadă fiul.

Loading...

Citește și