Victoria Beckham: «Este greu să fi femeie în Spania»

victoria, femeie, Greu
de Adrian Dinu

Fosta Spice Girl a declarat că în Los Angeles se simte mult mai bine în comparaţie cu perioada petrecută la Madrid.

Victoria Beckham, soţia fotbalistului David Beckham, nu s-a simţit foarte bine în perioada în care a locuit în Spania, între anii 2003-2007, când soţul său a evoluat pentru Real Madrid, anunţă agenţia de presă Europa Press.

Vezi pe adevarul.es cu ce personaj de desene animat au asemănat-o copiii pe Victoria Beckham

Într-un interviu acordat pentru revista britanică "Harper's Bazaar" fosta solistă a formaţiei Spice Girls a declarat că simţea cum relaţia dintre ea şi soţul său era inegală. Lucru care nu se mai întâmplă de când familia s-a mutat la Los Angeles.

"Spania mi s-a părut un pic înşelătoare. Statele Unite se bazează pe egalitate, indiferent dacă eşti bărbat sau femeie. În Spania este mai greu pentru femei. Dar în momentul în care am aterizat la Los Angeles această egalitate s-a restabilit", a declarat Victoria, referindu-se la relaţia dintre ea şi David.

Creatoare de modă, "Posh Spice" susţine că fiul său Romeo, în vârstă de şapte ani, se simte atras de lumea modei şi o însoţeşte de multe ori la serviciu.

"Noaptea trecută am mers la cină şi Romeo s-a îmbrăcat în costum, cămaşă şi cravată. Dacă poate, se îmbracă zilnic aşa. Îi place moda", a mai declarat Victoria.

Loading...