Vești tragice pentru Michael Douglas! Cât ar mai avea de trăit

michael_douglas.jpg

michael douglas
Michael Douglas (71 de ani)
foto: Getty

Celebrul actor Michael Douglas (71 de ani) a fost diagnosticat cu cancer la limbă în anul 2010. Ulterior, la mai puțin de un an de la vestea dramatică, Catherine Zeta-Jones (46 de ani), soția lui, a anunțat că a învins cancerul.

La aproximativ cinci ani de la fericitul anunț, Michael Douglas ar fi primit un verdict tragic. Surse ale publicațiilor Radar Online și Hollywood News Daily susțin că actorul s-ar confrunta din nou cu boala, care ar fi recidivat. În plus, medicii i-ar fi spus că mai are numai șase luni de trăit, potrivit moviepilot.com.

Reprezentanții săi au declarat că nu mai suferă de cancer, dar recent, actorul a început să își rescrie testamentul, să își vândă bunurile și a plecat la locuința sa din Insulele Bermude, pentru a-și „pune ordine în gânduri” și a se gândi la viața sa.

„Ochii lui Michael s-au umplut de lacrimi când a revizitat paradisul în care au condus predecesorii lui. S-a uitat cu tristețe, peste umăr, la apă, știind că este posibil să nu mai vadă niciodată locul în care vrea ca cenușa lui să fie împrăștiată”, au relatat sursele.

loading...

Citește și

 • michael and kirk douglas

  Kirk Douglas este ultimul mare star masculin din timpurile Hollywoodului de aur. La fel cum Michael Douglas este cel mai de succes actor – ca fiu al unui mare actor.

 • michael douglas kirk douglas

  Actorul Kirk Douglas este unul dintre puținele staruri de box office autentice, cu o viață personală cel puțin la fel de spectaculoasă precum cariera sa, care numără peste 90 de filme. La 99 de ani, tatăl lui Michael Douglas le-a trăit pe toate: a iubit, a înșelat, a fost părășit, a crescut copii, a trecut prin moartea unuia din fiii săi, a fost iertat, s-a jucat cu nepoții și, chiar dacă nu a primit Oscarul pentru niciunul dintre rolurile sale legendare, a fost recompensat cu un premiu onorific.

 • michael douglas

  A comis-o din nou! La trei ani după ce a povestit că îi făcea sex oral soţiei, Catherinei Zeta-Jones, motiv pentru care s-a îmbolnăvit de cancer, Michael Douglas s-a lăudat că are un penis mare.

 • michael douglas catherine zeta-jones

  Sunt celebri, au o avere de 345 milioane $, însă au probleme! Catherine Zeta-Jones (46 de ani) şi Michael Douglas (71 de ani) au serbat recent 15 ani de căsnicie. E o minune că sunt încă împreună după atâtea scandaluri. Iată 15 momente critice care i-au împins la divorţ.