Veşti bune! «Hurrem» din «Suleyman Magnificul» revine pe micul ecran

meryem_uzerli_42511900.jpg

Meryem Uzerli a interpretat-o pe Sultama Hurrem timp de trei sezoane
foto: Bild

Meryem Uzerli, cunoscută publicului drept sultana Hurrem, din serialul turcesc „Suleyman Magnificul: sub domnia iubirii”, va reveni pe micile ecrane. După o binemeritată pauză de un an de zile, frumoasa roşcată a făcut anunţul pentru ziarul german „Bild”.

Născută dintr-o mamă nemţoaică şi un tată turc, actriţa a devenit repede faimoasă, graţie talentului şi frumuseţii ei. Actriţa în vârstă de 31 de ani a declarat în cadrul unui interviu pentru ziarul „Bild” că filmările la serialul turcesc „Suleyman Magnificul” au epuizat-o. Însă, celebra Hurrem e pregătită să reia traiul de dinainte de a o naşte pe micuţa Lara.

hurrem.jpg

A născut o fetiţă anul trecut, pe care a botezat-o Lara
foto: Instagram

Deşi zilele de filmări au epuizat-o pe superba Meryem, actriţa a declarat pentru publicaţia germană că râvneşte după perioadele în care se afla pe platourile de filmare chiar şi 14 ore.

Aceasta a adăugat că „evadarea” în Germania, pe durata sarcinii şi a maternităţii, i-a încărcat bateriile. Însă, nici la Berlin nu poate scăpa de fani, care o urmăreau peste tot. Cu toate acestea, în timp ce în capitala germană se poate plimba liniştită în parc, în Istanbul are nevoie de escortă când merge undeva.

Bild subliniază că Meryem a semnat deja un contract de milioane de euro şi lucrează la un nou proiect, care este special conceput pentru ea. Dacă lucrurile merg cum au fost plănuite, roşcata va începe filmările în luna iunie. Dar, până în vară, Meryem îşi dedică timpul creşterii fetiţei sale.

Am urmărit-o în serialul „Suleyman Magnificul”

Meryem Uzerli a interpretat-o trei sezoane pe sultana Hurrem în serialul “Suleyman magnificul: Sub domnia iubirii”. Producţia a fost difuzată în 60 de ţări, fiind vizionată de 350 milioane de persoane pe săptămână. Ea a putut fi urmărită în 100 de episoade.

suleyman_magnificul_sub_domnia_iubirii.jpg

Meryem, în rolul sultanei Hurrem
Loading...