Vanessa Paradis și Winona Ryder, mărturii la proces despre Johnny Depp. Actorul e acuzat de violență domestică

johnny_depp-vanessa-gettyimages-56603082.jpg

Johnny Depp și Vanessa Paradis, în 2006, pe vremea când formau un cuplu fericit
foto: Guliver / GettyImages

Actorul american Johnny Depp e sprijinit, în momentele grele prin care trece, de femeile pe care le-a iubit. Star-ul a dat în judecată cotidianul britanic The Sun, care l-a descris drept un soţ violent în căsnicia cu Amber Heard. Vanessa Paradis şi-a sprijinit fostul partener, potrivit unor documente de la tribunal dezvăluite miercuri.

Vedeta din "Piraţii din Caraibe" reproşează tabloidului britanic şi proprietarului News Group Newspapers că l-a prezentat vinovat în articolul din aprilie 2018, afirmând că şi-a lovit soţia, pe actriţa americană Amber Heard, scrie News.ro.

Cuplul a divorţat cu scandal la începutul lui 2017, la puţin peste un an de la căsătorie. Actriţa în vârstă de 34 de ani a vorbit atunci despre "anii" de violenţe "fizice şi psihice", ceea ce Depp neagă. Avocaţii lui Johnny Depp i-au cerut Vanessei Paradis să depună mărturie în cursul acestui proces, care ar fi trebuit să aibă loc la mijlocul lui martie, la Înalta Curte de la Londra, dar a fost amânat pentru iulie din cauza epidemiei de coronavirus. "Îl cunosc pe Johnny de mai mult de 25 de ani. Am fost împreună timp de 14 ani şi ne-am crescut cei doi copii împreună", a amintit actriţa franceză în mărturia scrisă. "În timpul acestor ani, Johnny a fost un bărbat şi un tată drăguţ, atent, generos şi non-violent", a adăugat cea care s-a despărţit de actor în 2012, puţin înainte de a începe relaţia cu Amber Heard. "Nu a fost niciodată violent (...) faţă de mine", a adăugat ea. 

winona_ryder_johnny_depp.jpg

winona ryder johnny depp
Winona Ryder și Johnny Depp s-au iubit în anii '90

Winona Ryder: "El nu a fost niciodată violent cu mine"

În timpul unei audienţe care a avut loc prin videoconferinţă, avocaţii lui Johnny Depp au anunţat că vor să prezinte şi mărturia actriţei Winona Ryder, care a avut o relaţie cu actorul în anii 1990. În declaraţia sa, Winona Ryder a explicat că nu a "înţeles" acuzaţiile aduse de Amber Heard fostului soţ, adăugând: "El nu a fost niciodată, niciodată violent cu mine". Johnny Depp neagă învinuirile aduse de Amber Heard şi a depus o altă plângere de defăimare contra fostei soţii, care se judecă în Statele Unite. 

Amber Heard și Johnny Depp, căsnicie și divorț cu scandal

Amber Heard a trecut printr-o relație controversată cu actorul Johnny Depp. Cei doi s-au căsătorit în 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Mariajul lor a durat mai puţin de 18 luni. Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp fost unul zgomotos, căci de ambele părţi au fost aduse acuzaţii grave. Actrița l-a acuzat pe Depp că a bătut-o în repetate rânduri. Aceasta a primit 7 milioane de dolari drept daune, bani pe care i-a donat unui spital de copii din Los Angeles și Uniunii Americane a Libertăților Civile.

amber-heard-johnny-depp.jpg

Amber Heard și Johnny Depp
Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017
Foto: Getty

În decembrie 2018, actriţa a acceptat să vorbească despre povestea de dragoste zbuciumată pe care a trăit-o cu Depp pentru publicaţia Washington Post, iar cele relatate nu au fost deloc pe placul actorului. Prin urmare, el a dat-o în judecată pentru defăimare.

"De fiecare dată când consuma droguri deveneam îngrijorată pentru noi, nu doar pentru propria persoană. Devenea o persoană complet diferită, care nu se afla în contact cu realitatea şi adesea avea răbufniri violente”, au fost o parte din cuvintele acesteia.

Amber Heard l-a acționat în judecată pe Johnny Depp, după ce el i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare. În noile documente aduse de actriță în fața judecătorilor, ea susține că a fost abuzată cumplit de celebrul actor. Amber Heard a povestit cum, în decembrie 2015, fostul ei soț a bătut-o, i-a smuls părul din cap și a sugrumat-o.

„Te voi ucide, m-ai auzit?”, i-ar fi spus Johnny Depp lui Amber Heard, înainte de a o dat repetat cu capul de rama patului. Actrița a explicat în fața judecătorilor că i-a fost teamă pentru viața ei. Mai mult, aceasta susține că din cauza abuzului de droguri și alcool, Johnny Depp are probleme cu memoria.

„Mi-a dat un cap în gură, mi-a spart nasul și am început să sângerez. Mă durea toată fața, am început să lăcrimez instant. M-am gândit că trebuie să mă duc la spital. I-am spus lui Johnny că vreau să îl părăsesc și l-am amenințat că voi suna la poliție dacă mă mai atinge vreodată. Când am vrut să plec dinc ameră, m-a îmmpins, m-a tras de păr și m-a târât dintr-o cameră în alta. I-am spus că vreau să îl părăsesc pentru că nu îi mai suport abuzurile. Când a auzit asta m-a sugrumat și m-a trântit la podea (...) M-am gândit că este într-o stare de nebunie și că m-ar putea ucide. Pentru un timp nu am fost în stare nici să respir”, a povestit Amber Heard.

Citește și:

Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Johnny Depp rupe tăcerea! Ce lucruri îngrozitoare i-a făcut fosta soţie, Amber Heard

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard, fosta soție. Actorul îi cere 50 de milioane de dolari despăgubire

Johnny Depp, război total împotriva fostei soţii, Amber Heard: «M-a înşelat cu Elon Musk»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1