Johnny Depp rupe tăcerea! Ce lucruri îngrozitoare i-a făcut fosta soţie, Amber Heard

Johnny Depp, Amber Heard

Johnny Depp şi Amber Heard şi-au făcut acuzaţii grave reciproc
Johnny Depp şi Amber Heard au fost căsătoriţi între 2015 şi 2017
Foto: GuliverGetty Images

Johnny Depp rupe tăcerea şi o acuză pe fosta soţie, Amber Heard, că şi-a făcut nevoile în patul lui împreună cu alte prietene pentru a-i face o glumă nesărată. El mai spune că aceasta i-a secționat degetul, aruncând în el cu o sticlă de vodcă, în momentul în care i-a cerut să semneze un contract postnupțial.

Actorul Johnny Depp (55 de ani) rupe tăcerea şi spune că fosta soţie, Amber Heard (33 de ani), a fost la un pas să-l ucidă.Aceasta a aruncat cu sticle de vodcă în scopul de a-l lovi. Una din sticle s-a izbit de marmură şi a explodat, iar cioburile i-au secţionat un deget. Starul a venit cu aceste acuzaţii în noi documente pe care le-a depus la instanţă în cadrul procesului de defăimare pe care l-a deschis fostei neveste, cerându-i despăgubiri de 50 de milioane de dolari. În respectivele documente, pe care „Daily Mail” le-a obţinut”, actorul dezvăluie că, în 2015, la doar o lună după ce s-a însurat cu Amber, nu şi-a retezat degetul petrecând cu prietenii, ci fiindcă fosta soţie s-a înfuriat pentru că i-a cerut să semneze un contract postnupţial. Actorul adaugă că a suferit mai multe operaţii chirurgicale în urma atacului, de pe urma căruia putea să-şi piardă viaţa. Depp se afla împreună cu Amber în Australia, la filmări, pentru „Piraţii din Caraibe”, când s-a întâmplat incidentul. El a trebuit să plece în SUA, ca să fie operat. Oprirea filmărilor a costat milioane de dolari compania Disney.

Johnny Depp se însoară cu o rusoaică de 25 de ani

Războiul dintre Amber Heard şi Johnny Depp continuă! Mesajul transmis de actriţă tuturor femeilor

Avocatul lui Amber Heard îi dă replică lui Johnny Depp

„Încercările disperate ale lui Johnny Depp de a-şi relansa cariera, declanşând un litigiu nefondat nu prostesc pe nimeni”, spune avocatul lui Amber Heard. Însă starul nu se lasă. În depoziţia pe care a depus-o la dosar, Depp susţine că fosta nevastă şi-a făcut vânătăi cu ajutorul machiajului ca să-l acuze că a bătut-o. „Voi continua să neg acuzaţiile până la sfârşitul vieţii. Nu am fost niciodată violent cu doamna Heard”, spune starul. Din ianuarie 2017, după divorţ, Depp şi Amber duc un război judiciar şi mediatic. La patru zile după ce s-a despărţit de el, actriţa l-a acuzat de violenţe conjugale. Acum, Johnny Depp vrea să demonteze acuzaţiile acesteia. Mai mult decât atât, el a acuzat-o că ea l-a bătut de nenumărate ori după ce amesteca amphetamine cu medicamente şi alcool. Depp zice că Amber i-a scris în ultimul mesaj de dinainte de divorţ: “Nu am pentru tine decât iubire”. Ba chiar i-a spus că ar fi dispusă să renunţe la divorţ. Deci, dacă îl iubea şi voia să nu mai divorţeze, asta înseamnă că nu o agresa, susţine actorul. El mai zice că a fost contactat de câteva femei care i s-au plâns că au fost victimele lui Heard. Depp detaliază un incident în care Amber Heard a bătut-o pe fosta ei iubită, Tasya van Ree, şi a ajuns să petreacă o noapte în puşcărie, în 2009. Johnny Depp şi Amber Heard au fost căsătoriţi între anii 2016 şi 2017. Johnny Depp rupe tăcerea şi o acuză pe fosta soţie, Amber Heard, de lucruri îngrozitoare.

Loading...

Citește și