Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Jonny Depp datorii bar

Jonny Depp arată distrus la faţă pentru că pierde barul din cauza datoriilor
Jonny Depp a vorbit în premieră despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soșii, Amber Heard
Foto: EPA

La aproape doi ani după un divorț dureros, Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard. Actorul a insistat, într-un interviu pentru ediția britanică a revistei GQ, că nu este o persoană violentă și că toate aceste acuzații i-au făcut mult rău.

Într-un interviu publicat de ediția britanică a revistei GQ, Johnny Depp a vorbit despre incidentul din 2016, când fosta lui soție, actrița Amber Heard, l-a acuzat de violență domestică. Heard a declarat atunci că Depp i-a aruncat un telefon în față, provocându-i câteva răni urâte, în locuința cuplului din Los Angeles.

”Lucrul care m-a rănit cel mai mult a fost faptul că am fost prezentat drept o persoană care-mi este cât se poate de străină”, a spus actorul în vârstă de 55 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție Los Angeles a declarat pentru ”People” că apelul referitor la acest incident a fost preluat în seara cu pricina, dar agenții care s-au deplasat la fața locului nu au găsit nicio dovadă care să susțină aceste acuzații.

Câteva luni mai târziu, Depp și Heard au definitivat divorțul și au transmis un comunicat de presă comun, în care au susținut că relația lor a fost ”intensă, plină de pasiune și, uneori, volatilă, dar întotdeauna bazată pe iubire”.

Johnny Depp, despre acuzațiile de violență domestică ale lui Amber Heard

Depp a insistat asupra faptului că nu este un om violent. ”Să-i faci rău unei persoane pe care o iubești? Ca un fel de bullying? Nu, n-am făcut-o, nici măcar nu e genul meu. Prin urmare, într-o primă fază, am tăcut”, a explicat starul din seria ”Pirații din Caraibe”.

Depp a mai spus că Amber Heard și-a continuat viața ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, după acuzațiile de violență domestică. ”A doua zi s-a dus la o petrecere. Ochiul ei nu era închis. E drept că își acoperise ochiul cu părul, dar se vedea clar că nu era închis. De la 7,5 metri distanță de ea, cum naiba aș fi putut s-o lovesc? Ceea ce, oricum, ar fi fost ultimul lucru pe care l-aș fi făcut. Poate că par prost, dar, la naiba, nu sunt prost!”, a adăugat artistul.

johnny_depp_si_amber_heard.jpg

johnny depp, divort, amber heard, scandal
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie
foto Guliver / Splashnews

 

Avocatul fostei soții a lui Johnny Depp a reacționat prompt la declarațiile actorului. ”Este scandalos că GQ nu a vorbit cu niciunul din martorii care au asistat la abuzurile fizice ale domnului Depp asupra doamnei Heard înainte de a publica acest articol. Dacă GQ ar fi făcut chiar și o investigație sumară asupra afirmațiilor domnului Depp, și-ar fi dat seama imediat că acestea sunt cu totul neadevărate”, a declarat avocatul lui Amber Heard pentru CNN.

 

Johnny Depp și soția tinerică au căzut la pace! Heard ia 10 milioane de dolari

ŞOCANT! Johnny Depp zice că fosta soţie și-a făcut nevoile în patul matrimonial

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1