Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard, fosta soție. Actorul îi cere 50 de milioane de dolari despăgubire

johnny-depp-amber-heard-judecata.jpg

Johnny Depp a dat-o pe Amber Heard în judecată
Foto Getty Images

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta soție și speră ca verdictul instanțelor de judecată să-i spele imaginea, care a fost discreditată de „acuzații false de abuz”, așa cum starul susține. Actorul îi cere lui Amber Heard despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari, potrivit presei internaționale.

După un mariaj de scurtă durată care s-a terminat cu un divorț scandalos, actorii Johnny Depp și Amber Heard nu au scăpat încă unul de celălalt. Chiar dacă divorțul s-a încheiat, după ce Amber l-a acuzat pe starul din „Pirații din Caraibe” de violență domestică, cel care a dat viață personajului „Jack Sparrow” nu renunță să se apere de incriminările fostei soții, pe care dorește să le demonstreze ca fiind false, în instanță. 

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare și acuzații false de abuz

Johnny Depp a decis să o dea în judecată pe fosta soţie pentru defăimare, după ce aceasta l-a acuzat că a abuzat-o atât fizic, cât și psihic. Îndrăgitul actorul american nu se mulțumește doar cu eventuala spălare a imaginii, ci vrea 50 de milioane de dolari despăgubiri de la Amber Heard, pe care o învinuieşte că i-a adus acuzaţii false de abuz.

johnny-depp-amber-heard.jpg

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp de violență domestică, însă starul neagă vehement
Foto Getty Images

În timpul divorţului scandalos din 2016, Amber Heard, în vârstă de 32 de ani, a susţinut că Johnny Depp a abuzat-o și a apărut în public cu răni pe faţă, ca să-şi susţină afirmaţiile. Johnny s-a apărat mereu și a negat acuzațiile, explicând că, din punctul lui de vedere, tot scenariul a fost doar o modalitate de promovare pentru Amber, pentru a o propulsa și mai mult în atenția presei.

Dacă Amber a avut de câștigat de pe urma situației rămâne la latitudinea instanțelor de judecată, însă aceasta a devenit ulterior un simbol al mişcării „Me Too” şi activistă pentru drepturile femeilor abuzate. Actorul nu a fost atât de norocos la acest capitol, iar acuzațiile de violență domestică și-au făcut repede simtiță prezența, Johnny fiind exclus din seria „Piraţii din Caraibe”, proiectul lui de suflet. 

Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar. Avocatul lui Heard a precizat că nu a văzut încă documentele depuse recent în instanță, ci doar articolele din presa americană.

Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Mariajul lor a durat mai puţin de 18 luni. Actorul are doi copii - Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002 - cu Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1