Văduva lui Patrick Swayze vinde ferma bântuită

Citeste tot despre: 

Lisa Niemi s-a hotărât să vândă  ferma de 1.300 de metri pătraţi, din New Mexico unde a trăit până în septembrie anul trecut alături de Patrick Swayze.

„Ferma este îmbibată de amintiri frumoase şi dureroase totodată. În fiecare locşor din ea Patrick există şi zâmbeşte. Nu o dată am avut senzaţia că mă atinge când stau singură. Chiar dacă nu îl pot vedea, îi simt prezenţa peste tot", au fost cuvintele Lisei Niemi într-un interviu acordat National Enquirer.

Conform sursei citate, Niemi vrea să plece cât mai repede din New Mexico pentru că simte că soţul ei, care a murit în urma unei lungi lupte cu un cancer la pancreas, îi cere acest lucru.

„A fost la un medium în California şi a vrut să ia legătura cu Patrick. A vorbit cu el şi o face frecvent. Între ei a existat o iubire incredibilă. Înainte să îşi dea ultima suflare, Patrick Swayze i-a spus cât de mult o iubeşte. Singurul regret şi cel mai mare era acela că se desparte de ea", a declarat o sursă pentru revista americană. Patrick Swayze a murit la 57 de ani, în luna septembrie.

Mai citeşte:

Patrick Swayze îşi bântuie soţia

Lisa Niemi: «Patrick, dragule, vin după tine!»

Patrick Swayze - furie, tristeţe şi disperare

Swayze:«Sunt obosit. Nu mai pot continua!»

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1