Vă e milă de refugiaţi? De ce nu îi luaţi acasă?

clooney-angelina-896151515151515.jpg

clooney, angelina, refugiati, proprietati
Dacă şi-ar pune la bătaie cele 9 proprietăţi, George Clooney şi Angelina Jolie ar putea găzdui peste 10.000 de imigranţi

Cei mai vehemenţi actori de la Hollywood în problema refugiaţilor sunt Angelina Jolie (40 de ani) şi George Clooney (54 de ani). Prima, în calitate de emisar al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi, cel de al doilea în calitate de ambasador pentru Drepturile Omului. Jurnaliştii britanici de la Daily Mail le-au luat averile la bani mărunţi şi au descoperit că pot caza lejer pe domeniile lor 10.000 de imigranţi.

Angelina Jolie a vizitat miercuri un centru pentru refugiaţi din Pireu, Grecia. S-a întâlnit cu peste 4.000 de refugiaţi sirieni şi a studiat condiţiile în care trăiesc aceştia. A aflat ororile de care au fugit şi le-a ascultat dramele. Discursul ei a fost dur la adresa autorităţilor, care par să nu înţeleagă tragedia milioanelor de imigranţi ajunşi pe Bătrânul Continent. De partea cealaltă a Oceanului Atlantic, în cadrul unei emisiuni televizate, George Clooney a criticat poporul american cu vorbele „nu uitaţi că suntem o naţiune de imigranţi”.

Asta la doar trei săptămâni după ce a avut o întrevedere, la care a venit inclusiv soţia lui Amal, cu Angela Merkel. Jurnaliştii economici de la Daily Mail au ripostat şi au demonstrat că ar putea schimba viaţa a 10.000 de refugiaţi dacă le-ar permite să locuiască pe opt dintre proprietăţile lor. George Clooney are o avere de 250 de milioane de dolari şi Angelina Jolie, de 160 de milioane de dolari (adică în total peste 1,65 de miliarde de lei).

Pe proprietatea de 496 metri pătraţi deţinută de Jolie împreună cu Brad Pitt în Los Feliz, California, ar putea fi primiţi în cele trei anexe ale vilei cu cinci dormitoare aproximativ 30 de refugiaţi. Asta în timp ce George Clooney ar putea găzdui la rândul lui la conacul de 10 milioane de lire sterline din satul britanic Berkshire până la 100 de refugiaţi. Însă familia Clooney deţine încă cinci astfel de proprietăţi: două pe lacul Como din Italia, una pe plaja mexicană din Los Cabos şi o vilă în Los Angeles.

Familia Jolie-Pitt deţine încă două proprietăţi: una în New Orleans şi domeniul impresionant din Brignoles, Provence. Conform unui scenariu imaginat de analiştii britanici, pe proprietatea din Franţa poate fi amenajată o veritabilă tabără pentru refugiaţi, dar ar compromite irecuperabil via nobilă. La cele trei proprietăţi se adaugă vila cu 10 dormitoare şi trei cabane pentru oaspeţi din Sydney, Australia, unde familia Jolie-Pitt a locuit între 2013 şi 2014. Domeniul de 4.029 metri pătraţi se închiriază cu 40.000 de dolari pe săptămână şi 5.700 de dolari pe noapte şi este administrat de o companie de turism.

clooney-8955151515151.jpg

clooney, angelina, refugiati, proprietati
Proprietăţile lui George Clooney

angelina-898915151515.jpg

clooney, angelina, refugiati, proprietati
Proprietăţile Angelinei Jolie

 

Ei sunt cei mai bogaţi actori din lume

seinfeld-895615611.jpg

actori, bogati, top
Jerry Seinfeld

4,325 de miliarde de dolari. Asta este averea totală a celor mai bogaţi actori din lume. Pe primul loc este comicul Jerry Seinfeld (61 de ani), care a încheiat anul 2015 cu o avere declarată de 820 de milioane de dolari. Recent, şi-a rotunjit conturile cu încă 22,5 milioane de dolari după ce şi-a vândut maşinile. Însă iată care sunt cei mai bogaţi actori din lume, conform revistei Forbes. Starul bollywoodian Shah Rukh Khan are 600 milioane $, Tom Cruise, 480 milioane $ şi Mel Gibson are 425 milioane $. Johnny Depp, Tyler Perry, Jack Nicholson, Sylvester Stallone şi Bill Cosby au fiecare câte 400 de milioane de dolari în conturi.  Şi dacă îl mai adăugăm şi pe prietenul Iuliei Vântur, actorul Salman Khan, cu 230 de milione de dolari, atunci suma totală a averilor ar fi de peste 4,55 de miliarde de dolari.

Loading...

Citește și

 • refugiati sirieni pedofil fetita

  Doi imigranți sirieni au devenit eroi după ce au intervenit la timp înainte ca un pedofil să abuzeze sexual de o fetiță. Când ceilalți refugiați din comunitate au aflat ce putea să se întâmple, au dorit că pedofilul să fie ucis, dar cei doi sirieni au decis să îl dea pe mâna autorităților locale.

 • vama veche refugiati mare

  Refugiaţii care ar putea ajunge în România pe Marea Neagră sau trecând ilegal frontiera de sud, cu Bulgaria, vor fi triaţi la Vama Veche, spre nemulţumirea localnicilor.

 • angelina jolie refugiati grecia onu

  La o zi după ce a vizitat refugiații din Liban, în calitate de emisar al Înaltului Comisariat al Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați, Angelina Jolie (40 de ani) a ajuns în Grecia, miercuri (16 martie), în portul Pireu, situat în apropiere de orașul Atena, acolo unde s-a întâlnit cu peste 4.000 de imigranți. Actrița a venit însoțită de reprezentanți ai ONU și a fost înconjurată mai tot timpul de presă.

 • casa george clooney

  Surpriză neplăcută pentru starul George Clooney și carismatica lui soție! După ce și-au cumpărat o proprietate de vis pe malul Tamisei și au renovat-o după gusturile lor elitiste, actorul și Amal s-au trezit neputincioși în fața revărsării Tamisei. Fluviul și-a ieșit din matcă și a stricat grădina a conacului, iar autoritățile nu au deloc vești bune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1