Unul dintre membrii trupei The Rolling Stones a fost diagnosticat cu cancer

rolling_stones_2.jpg

the rolling stones
Unul dintre membrii trupei The Rolling Stones a fost diagnosticat cu cancer
Foto: Getty

Chitaristul trupei The Rolling Stones, Ronnie Wood (70 de ani), a mărturisit că a fost diagnosticat în urmă cu trei luni cu cancer pulmonar. Cântărețul își amintește cu groază de zilele pe care le-a petrecut așteptând rezultatul analizelor care trebuiau să-i certifice dacă boala s-a răspândit sau nu și în restul organismului.

Ronnie a povestit că a aflat că are cancer la unul dintre plămâni de la doctorul trupei, în timpul unui simplu control de rutină, precizează metro.co.uk. El recunoaște că nu și-a mai verificat plămânii încă din 2002, cu toate că a fost un fumător înrăit toată viața. Săptămâna în care el și soția sa, Sally Humphreys (39 de ani) au așteptat rezultatul analizelor, a fost cel mai cumplit. Dacă boala se răspândise, nu mai putea decât să-și ia rămas bun de la familie și să aștepte inevitabilul.

rolling_stones_1.jpg

ronnie wood
Chitaristul Ronnie Wood a aflat că are cancer la plămâni în timpul unui control de rutină
Foto: Getty

„Sally a fost uimitoare. După ce am trecut prin așa ceva, mi-a spus că au fost cele mai rele șapte zile din viața ei.” Ronnie n-a părut deloc surprins atunci când doctorul i-a spus că ceva nu este în regulă cu plămânul său stâng, dar nici nu ar fi avut de gând să urmeze un tratament chimeoterapeutic în cazul în care s-ar fi aflat în fază terminală. „Nici nu mă gândeam să bag baioneta aia în corpul meu. Mai mult decât atât, nu aș fi vrut să-mi pierd părul. Acest păr n-o să meargă nicărieri. După o săptămână, ne-am întors și ne-au spus că boala nu s-a răspândit, așa că i-am zis soției: «Hai s-o ștergem de-aici»”, și-a amintit plin de umor Ronnie.

rolling_stones_3.jpg

ronnie wood
Doctorii i-au spus că boala nu s-a răspândit prin organism
Foto: Getty

Chitaristul de la The Rolling Stones s-a lăsat de fumat în urmă cu 15 luni, când cele două fetițe gemene, Grace și Alice, pe care le are împreună cu Sally, i s-au născut. Ronnie Wood se aștepta ca în cele din urmă, ceva să nu fie în regulă cu organismul său, după o viață de fumat intens și alte obiceiuri nesănătoase, dar, din fericire, chitaristul a avut momentan noroc.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1