Unde poți urmări Globurile de Aur 2016: ce site-uri transmit live

gettyimages-84185384.jpg

globurile de aur 2016 live
Prestigiosul eveniment are loc pe 10 ianuarie
Foto: Getty

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de la Hollywood are loc în acest weekend. Duminică, 10 ianuarie, celebritățile din toată lumea vor fi prezente pe covorul roșu al celei de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur. Spectacolul are loc la Beverly Hilton Hotel, din Beverly Hills, în Statele Unite ale Americii. Click! vă spune unde puteți urmări acest show, inclusiv aparițiile vedetelor pe covorul roșu.

Click.ro transmite aici gala Globurile de Aur 2016.

Cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur are loc duminică (10 ianuarie). Pentru cei care nu vor să rateze niciun moment din acest eveniment, mai multe site-uri se întrec în transmisiuni live, scrie Time. Aparițiile celebrităților pe covorul roșu vor fi transmise live de canalul E!, pe site-ul eonline.com, începând cu ora 1 dimineața (ora locală a României n.r).

De asemenea, dacă aveți iPhone/iPad, puteți să descărcați aplicația de pe site-ul E! și să urmăriți vedetele direct de pe telefon sau de pe tabletă. Totodată, puteți urmări transmisiunea E! de pe covorul roșu și pe site-ul Hulu, în cazul în care aveți abonament.

Site-ul NBC.com transmite un episod special cu cele mai interesante apariții de pe covorul roșu, „2016 Golden Globes Arrivals Special”, pe care îl puteți urmări începând cu ora 2 dimineața. Ceremonia Globurilor de Aur 2016 începe la ora 3 dimineața și se încheie la ora 6 dimineața, putând fi urmărită integral pe site-ul eonline.com.

Totodată, puteți urmări livetextul Globurilor de Aur 2016 făcut de site-ul Click!, duminică, 10 ianuarie, începând cu ora 1 dimineața. 

Loading...

Citește și

 • globurile de aur meniu

  Gala premiilor „Globurile de Aur” 2016 se va desfășura în noaptea de duminică (10 ianuarie) spre luni (11 ianuarie) și va fi găzduită de creatorul serialului de televiziune „The Office”, Ricky Gervais. Cea de-a 73-a ediție se va desfășura la Beverly Hilton International Ballroom.

 • ricky gervais

  Considerat de mulţi cel mai amuzant om din Marea Britanie, creatorul seriei "The Office" revine la marea sa "dragoste", Globurile de Aur. Ricky Gervais va fi gazda celei de-a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, eveniment pe care l-a mai prezentat de trei ori, în 2010, 2011 şi 2012.

 • Nominalizările la cel de-a 73-a ediţia a premiilor Globurile de Aur au fost anunţate joi (10 decembrie). la Los Angeles. Actorii America Ferrera, Dennis Quaid, Angela Bassett şi Chloë Grace Moretz au anunţat, din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, nominalizările pentru cele 25 de categorii de premii pentru cinema şi televiziune.

 • globurile de aur gala

  Cea de-a 73-a ediție a premiilor Globurile de Aur, decernate de Asociația presei străine de la Hollywood, va avea loc la 10 ianuarie 2016. Posibilii câștigători au fost, deja, nominalizați, însă cine va câștiga trofeele se va afla numai în noaptea evenimentului.

 • sylvester stallone globurile de aur

  Sylvester Stallone (69 de ani) a fost nominalizat la Globurile de Aur, pentru pelicula „Creed”, din celebra serie „Rocky”. Este prima oară când starul primește această nominalizare în ultimii 39 de ani. În anul 1977, Stallone era cât pe ce să pună mâna pe un Glob de Aur, nominalizat la acea vreme pentru primul film „Rocky”.

 • globurile de aur 2016 surprize lady gaga

  Cinefilii au pornit numărătoarea inversă până la ziua decernării Globurilor de Aur 2016. Pentru această ediţie, cu numărul 73, au fost anunţate nominalizările, însă surprizele ar putea veni pe toată durata serii de 10 ianuarie. Trofeele sunt decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood şi sunt cele mai importante din cinematografia americană, după Oscaruri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1