Unde-i diva sexy de altădată? Cameron Diaz a ajuns de nerecunoscut

hepta_518175.jpg

cameron diaz supermarket blonda
Cameron Diaz şi-a etalat trupul de fotomodel în numeroase filme, de-a lungul timpului
foto: Hepta

Cameron Diaz, în rol de gospodină! Nu în vreun film, ci-n viaţa reală. După ce s-a căsătorit cu rockerul Benji Madden, blonda de 45 de ani a dispărut din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat în totalitate familiei.

Aşa a ajuns diva sexy care făcea furori pe covorul roşu sau în comediile de la Hollywood să fie de nerecunoscut. Paparazzi au surprins-o pe actriţă făcând cumpărăturile într-un supermarket din Beverly Hills, California.

 

Se pare că blonda ar fi însărcinată cu primul copil, aşa că nu-i de mirare că silueta ei a suferit ceva modificări. Cu câteva kilograme în plus, fără strop de machiaj, o privire încercănată şi haine ponosite, Cameron arăta ca o gospodină obişnuită.

cameron diaz supermarket blondaZoom
Cameron Diaz a fost surprinsă într-un supermaket din Beverly Hills
foto: Hepta

 

Actriţa care a fost ani la rândul în topul celor mai sexy femei din lume s-a plimbat printre rafturi şi şi-a umplut coşul cu bunătăţi. Ce-i drept, covorul roşu nu va mai avea acelaşi farmec fără blonda cu ochii albaştri, însă acum fanii au mult mai multe şanse să dea nas în nas cu ea la piaţă.

cameron diaz supermarket blondaZoom
Blonda făcea furori pe covorul roşu
foto: Hepta

 

A renunţat la actorie

Îndrăgita actrița nu a mai fost văzută pe micile ecrane din 2014, de când a apărut într-o versiune de film a musical-ului „Annie”. În martie, Cameron a confirmat că a renunţat la actorie pentru a petrece mai mult timp cu soţul ei şi pentru a-şi îndeplini visul de a deveni mămică.

cameron diaz supermarket blondaZoom
Cameron (45 de ani) şi Benji (39 de ani) s-au căsătorit după şapte luni de relaţie
foto: Hepta

 

Cameron Diaz și soțul ei s-au cunoscut în 2014 după ce Nicole Richie le-a făcut cunoștință. S-au căsătorit șapte luni mai târziu, în cadrul unei ceremonii intime, în casa din Beverly Hills a actriței. În februarie, cei doi au aflat că vor deveni părinţi pentru prima oară. Abia aşteptăm să o vedem pe Cameron în rol de mămică.

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și