Una dintre iubitele lui Justin Bieber o pozat cu sânii goi

justin_bieber.jpg

justin bieber
Una dintre iubitele lui Justin Bieber este total lipsită de inhibiții. A pozat cu sânii goi
Foto Getty

Laura Carter este una dintre fetele care susțin că ar fi făcut sex în trei cu Justin Bieber într-o cameră de hotel. După ce și-a povestit aventurile intime, tânăra fotomodel pare total lipsită de inhibiții. Ea pare într-un pictorial incendiar cu sânii goi.

Laura Carter (30 de ani) a pozat în lenjerie intimă în ipostaze deosebit de sexy, iar la un moment dat a renunțat la sutien pentru a arăta mai mult fanilor, relatează DailyMail.co.uk

. Frumoasa brunetă poate fi admirată într-o ținută provocatoare, afișându-și formele superbe și tenul bronzat. 

Ea a mărturisit cu multă încredere de sine că n-ar intra într-o cameră decât dacă știe sigur că acolo se află un bărbat. Probabil că astfel se explică aventura în trei pe care a avut-o cu celebrul cântăreț pop, Justin Bieber, în luna decembrie a anului trecut.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Încă e puşti şi a devenit celebru! Asta nu îl împiedică pe cântăreţul Justin Bieber să facă numai prostii şi să aibă mereu probleme cu legea. La 21 de ani, starul are deja la activ circa 40 de fapte penale.

  • laura carter

    Nu-ncape discuţie: Bieber poate avea orice femeie! Starul de 21 de ani dă pe spate în doar două ore orice femeie. Cel puţin aşa susţine un fotomodel britanic, care a făcut sex în 3 cu Justin.

  • justin bieber sex in trei

    Modelul de origine britanică Laura Carter (30 de ani) susține că a avut parte de cea mai bună partidă de sex din viața ei. Ea și o altă fată au fost „alese” de Justin Bieber (21 de ani), într-un club din Londra. Artistul ar fi jucat „adevăr sau provocare” cu mai multe fete, apoi a plecat cu una dintre el în dormitor, dar nu s-a săturat, așa că și-a pus un angajat să o aducă în camera lui de hotel pe focoasa Laura Carter.

  • justin bieber

    La 21 de ani, Justin Bieber îşi schimbă iubitele în funcţie de dispoziţie. După o relaţie controversată cu Selena Gomez, starul canadian s-a cuplat cu diferite fete, iar de Anul Nou a venit rândul „celei mai bune prietene”.