Un cunoscut rapper poartă mască pe scenă pentru a nu-l recunoaște mama

kekra.jpg

kekra rapper
Un rapper a dezvăluit adevăratul motiv pentru care poartă mască pe scenă
Foto: Facebook

Sunt multe motive pentru care anumiți artiști aleg să-și ascundă chipul în fața publicului. Fie vor să-și protejeze identitatea, fie doresc să-și creeze un alter ego sau, în cazul lui Kekra, un cunoscut rapper francez, nu vrea să-și șocheze mama.

Kekra este unul dintre mai cunoscuți și apreciați rapperi din spațiul francez în acest moment, dar într-un interviu acordat canalului de televiziune Viceland, al grupului Vice și publicat și pe Internet, a dezvăluit secretul alegerii de a se ascunde după o mască de fiecare dată când cântă.

Kekra a vorbit despre sine în cadrul emisiunii muzicale „Noisy”, susținută la centrul cultural La Gaieté Lyrique din Paris, iar secretul dezvăluit a fost surprinzător. Întrebat de ce poartă mască, rapperul a răspuns: „Pentru ca mama mea să nu afle că sunt rapper, ar fi dezamăgită. I-ar fi rușine, cred. Pentru că (și mie) îmi e rușine de ceea ce fac acum. Pentru că rap-ul nu este o adevărată meserie, rap-ul e de doi bani”, a declarat cântărețul potrivit Agerpres.

Loading...
 
 

Citește și

  • moise morancy

    Un bărbat a salvat o adolescentă de la a fi abuzată sexual de un pedofil, un autobuz. Acesta a văzut că minora se simțea inconfortabil pentru că bărbatul mult mai în vârstă decât ea care stătea pe scaunul alăturat a început să o mângâie pe mână și pe picior.

  • carla s dreams fara masti

    Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1